SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Eddig sajátos szókincse volt a sztár fiának! Csisztu Zsuzsa bánja, hogy fia már tisztán beszél!

Gombos Beáta [cikkei] - 2009-02-04
Kecskés Krisztián a többi gyerekhez hasonlóan sokáig sajátos szókinccsel közölte mondanivalóját, ami édesanyjának kifejezetten tetszett, hiszen csak ők tudták dekódolni a kisfiú szavait.
Eddig sajátos szókincse volt a sztár fiának! Csisztu Zsuzsa bánja, hogy fia már tisztán beszél!

Mára azonban egyre tisztábban és érthetőbben ejti ki a mondatokat, Zsuzsa nagy bánatára. A kis Krisztián első szava a gól volt, amit az olimpia idején fejlesztett ki.

- " Azért az első szavai között ott volt előbb az apuci, utána pedig az anyuci, de sohasem fogom elfelejteni, amikor néztük a pekingi olimpián a vízilabda meccset és sokszor egymás után felkiáltottunk a férjemmel: gól. Majd a végén Krisztián is csatlakozott és elkiabálta magát, hogy góóóól!" - mondta sugárzó arccal Csisztu Zsuzsa a Reggeliben.

Zsuzsa elmondta, hogy több sporthoz kapcsolódó szó is elhagyta a száját a maga sajátos módján kisfiának, és nem tagadja, szeretné, ha nagyobb korában ő is sportolna.



De nem feltétlenül azt az intenzív sportolást kívánja neki, mint amit ő gyakorolt tornászként, csupán a mozgás szeretetét tartja fontosnak. Ha pedig valamiben tehetségesnek bizonyul, akkor támogatni fogják.

Forrás: www.ma.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja