SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Apa lett a Backstreet Boys sztárja, Howie Dorough

Singola Edit [cikkei] - 2009-05-11
Howie Dorough és Leigh Boniello 2007-ben házasodtak össze, előtte már hét éve ismerték egymást. Most pedig megérkezett a trónörökös is.
Apa lett a Backstreet Boys sztárja, Howie Dorough

Howie DoroughBackstreet Boys sztárja egy nagy gyereknek vallja magát, és örül, hogy felesége megérti és elviseli őt. Épp emiatt, gondolja, hogy Leigh jó anya lesz.

Howie a 90-es évek legnépszerűbb fiúcsapatával énekelt, lányok sokasága rajongott érte. De bekötötték a fejét. Visszaemlékezve az esküvőjükre, azt mondják, minden tökéletes volt, mint a nagykönyvben, jobb már nem is lehetett volna.



Most a babavárás-születés izgalma köti le a párt. Érdekesség is vegyül a dologba, ugyanis a kisfiút Howie apja halálának évfordulójára várták. A Sors keze? A sztárpár mindenesetre nagy figyelmet fordított a „véletlen” egybeesésre. Viszont a trónörökös meggondolta magát és hamarabb világrajött Los Angelesben. 

James Hoke Dorough nevet kapta és teljesen egészséges, négy és fél kiló. Szülei nagyon boldogok .Nem tervezett baba volt, de rendkívül örültek, amikor megtudták, hogy szülők lesznek.
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja