SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Kamarás Iván és Kapócs Zsóka: újra együtt?

Üstöky Viktória [cikkei] - 2009-07-16
A pár szakításáról a közelmúltban adtak hírt a lapok, de most újra együtt látták őket érezhetően a legjobb hangulatban.
Kamarás Iván és Kapócs Zsóka: újra együtt?

Szakításuk azért történt, mert Zsókának elege lett Iván zavaros ügyeiből. Mint ismeretes, Kamarás Ivánnak született egy törvénytelen fia, akit a színész nem ismert el, ezért apasági perre került sor, ahol megállapították, hogy mégiscsak ő az apa.

Nem csoda, hogy Zsóka
besokallt és kiadta Iván útját. Ekkor úgy tűnt, hogy a döntésük végleges, de a pár közeli ismerőse szerint nem egészen így van, mert elég sűrűn együtt látni őket. Sőt, az is előfordult, hogKamarásy amikor Kamarás bulizni ment a barátaival, felhívta Kapócsot, hogy csatlakozzon hozzájuk, aki nem is kérette magát túl sokáig.


Kapócs meglehetősen sejtelmesen nyilatkozott az újságoknak arról, hogy együtt vannak-e még. Egy valami azonban biztosnak tűnik: Kamarás Iván hamarosan Amerikába utazik, hogy színészetet tanulhasson. Minden bizonnyal a hátralevő időben szeretnék rendezni a kapcsolatukat.


 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja