SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A kényeztetés mennyországa Budapest belvárosában

Családinet [cikkei] - 2013-05-27
Örömmel jelentjük, hogy 2013. május 16-án megnyitotta kapuit az Oscar Hair & Beauty, Budapest legújabb luxus szépségszalonja, melyben kényelmes körülmények között, a legmagasabb minőségű prémium termékek ellenére, mindenki megtalálja majd a neki megfelelő árfekvésben a számára leginkább tetsző szépségápolási szolgáltatást.
A kényeztetés mennyországa Budapest belvárosában

Oscar Mercaldi, a szalon művészeti vezetője Olaszországban született, közel húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Évekig dolgozott Aldo Coppola-val, a szépség és divatvilág egyik legkiemelkedőbb személyiségével. Szalonokat nyitottak meg együtt a világ több nagyvárosában, a legutóbbit Londonban.

Az Oscar Hair & Beauty szalon pontosan tudja, mi is a mai, modern nő legtitkosabb vágya. Egy olyan hely, ahol a vendég elrejtőzhet a világ kíváncsi szeme elől, ahol az ott töltött idő valóban önmagunk töltekezésével telhet, és ahol lehetőségünk van arra, hogy egy helyen vegyük igénybe a fodrászat, kozmetika, manikűr és pedikűr szolgáltatásait, illetve masszázzsal, a legújabb arc- és testkezelésekkel kényeztessük magunkat. A kezelések, a szalon szolgáltatásai mind arra irányulnak, hogy a szalonból távozva, erősnek, sugárzóan szépnek érezzük magunkat, és magabiztosan folytassuk utunkat.

A valódi kényeztetés már onnan elindul, hogy átlépjük a szalon bejáratát. A hangulat, az exkluzív és kifinomult berendezés, valamint a szolgáltatások jól összeválogatott sora mind a vendégek kényelmét és legmagasabb elvárásait szolgálja. A szakmailag tökéletesen felkészített személyzet először is megismeri a vendég személyiségét, igényeit, majd együtt döntenek a szolgáltatásokról és a különféle módszerekről.

A haj a nő koronája. Az Oscar Hair & Beauty fodrászai nagy tisztelettel kezelik a hajat. Munkáik modernek, frissek, divatosak és érzékiek. A szalonban kizárólag természetes alapanyagú, minőségi termékekkel dolgoznak. A technika is különleges és igazán egyedi; egyedülálló módon kezelik a fésűt, és kézzel oszlatják el a festéket a hajon. A szalon kizárólagos magyarországi forgalmazója az olasz FAIPA márkának, ami az egyik legbrilliánsabb és legmegbízhatóbb gyártó a trichológia szektorában. A „Haj Spa” kezelésekkel újraépítik az UV sugaraknak kitett száraz, festett, szőkített, egyenesített vagy göndörített hajat. Az olasz fodrász iskola egyedi technikákat alkalmaz a természetesen ápolt, ragyogó és egészséges haj elérése érdekében.

A szalonban „szemöldök- szobrászat” is segíti majd a vendégeket. Magyarországon egyedülálló szépségszolgáltatás lesz elérhető, amit a szemöldök-stylist végez majd. Az otthoni, egyenkénti szőrszál eltávolítás helyett jóval kíméletesebb, gyorsabb, szebb és természetesebb hatást biztosító eljárásról van szó. A módszer  lényege, hogy egy nagyon vékony, speciális pamutszálat megdupláznak és megcsavarnak, s finoman végighúzzák a kezelendő területen. Férfiak, nők egyaránt igénybe vehetik e szolgáltatást, hiszen a szépen, természetesen ívelt szemöldök egyfajta keretet ad a szemeknek, és még hangsúlyosabbá teszik a pillantást.


A szalon nem csak hétköznap, de hétvégén is hosszú nyitvatartással várja a kényeztetésre váró vendégeket!

Háttér-információ:

A Spa részleg egy sor arc- és testkezelést kínál, minőségi termékeket és magasan képzett terapeutákat alkalmazva. Non- invazív kozmetikai eljárások, modern felszerelések és szakértő kezek biztosítják a tartós és látványos eredményt. Ilyenek a legújabb generációs, fájdalommentes és non-invazív Fusion Mesotherapy kezelések, melyek tartós és látványos eredményt produkálnak. A rádiófrekvencia növeli a bőr hőmérsékletét, és stimulálja a kollagén szintézist, illetve a bőr feszesedését. A magasabb hőmérséklet lehetővé teszi, hogy a kozmetikumok mélyebb rétegekbe hatoljanak.

A Derma Rolleres kezelés beindítja a kollagén termelést.  A beindított kollagén képző folyamat természetes, így a kezelés befejezése után is még hónapokig fejti ki hatását. A mikrotűk által steril csatornák képeződnek, melyeken keresztül a kezeléshez kívánt steril hatóanyagokat bejuttathatják kellő mélységbe, ahol aztán látványos és tartós eredményt produkálva fejtik ki hatásukat.

Manikűr és pedikűr nagy körültekintéssel készül, hogy hosszantartó eredményt érjenek el. A szalonban természetesen az is megoldható, hogy amíg a fodrász a vendég hajával foglalkozik, addig a manikűrös kolléga azzal egy időben a vendég körmeit igazítja.

Az Oscar Hair and Beauty bemutatja az Essie körömlakk márkát Magyarországnak. Essie több mint 30 éve az iparág ikonja, szépségszakértők, hírességek, sőt, még királyi méltóságok is bíznak benne – egy amerikai klasszikus, ami a nőknek világszerte segít kifejezni önmagukat, egyéniségüket, miközben a színekkel és hóbortos nevekkel játszanak. Ha a garantáltan professzionális és minőségi manikűrről van szó, Essie-ről beszélünk.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja