SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Elsírta magát a kislány, mikor megtudta, hogy öccse egyszer fel fog nőni

Családinet [cikkei] - 2014-08-05
Érdekes a testvéri szeretet, mert hol a féltékenységből csap át a gyűlöletbe, hol pedig a legnagyobb szeretetből megy át óriási verekedésbe. A szélsőségesebb megnyilvánulások inkább a gyerekkora jellemzőek, de a felnőtt testvérek életében is vannak olykor megható, máskor megbotránkoztató cselekedetek.
Elsírta magát a kislány, mikor megtudta, hogy öccse egyszer fel fog nőni

Most egy kislány jött rá a szörnyű igazságra, és egyszerűen kétségbeesett, mikor megtudta, hogy kisöccse  ha minden jól megy  egyszer majd nagy lesz és férfi válik belőle.

Az ötéves Sadie szó szerint kiakadt, mikor közölték vele a „szörnyű” hírt.

– Hogy micsoda?! – kérdezte már könnyekkel teli szemekkel és gyorsan megölelte, a tragédiát egyáltalán nem érzékelő öccsét.

– Nem akarom, hogy felnőjön, hiszen annyira aranyos – hüppögött Sadie, majd hozzátette, akkor sem szeretne meghalni, mikor százéves lesz. A kisfiú, mintha értette volna az elhangzottakat, mert ekkor egy kis mosoly görbült a szája szélére. Lehet azt gondolta, hogy: „Várj, Sadie, talán majd másképp fogod gondolni, mikor valóban száz leszel”.

 

 


Forrás: filantropikum.com
Kép: youtube.com via filantropikum.com

 

 

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja