SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Tizenöt év fegyházra ítélték a csecsemőgyilkos kaposvári apát

Családinet [cikkei] - 2014-10-01
Tizenöt év fegyházra ítélte nem jogerősen a Kaposvári Törvényszék kedden azt a 23 éves helybéli férfit, aki tavaly novemberben megverte és megfojtotta öt hónapos kislányát - közölte a törvényszék sajtóirodája az MTI-vel.
Tizenöt év fegyházra ítélték a csecsemőgyilkos kaposvári apát

A kislány - a család második gyermeke - a születése után nevelőszülőkhöz került, ugyanis a gyámhatóság alkalmatlannak tartotta szüleit és életkörülményeiket az újabb gyermek nevelésére. A kicsi négy hónapos korában került vissza a szüleihez.
    

Az apja azért bántotta és fojtogatta a csecsemőt, mert sírásával zavarta a nyugalmát, nem tudott tőle aludni. A gyermek a koponya- és agysérüléseibe, valamint légzési elégtelenségbe halt bele. Azt, hogy nem lélegzik, az anyja vette észre. Felébresztette az apát, majd hívták a mentőket, de ők sem tudtak segíteni.
    
A vádlott a bíróságon visszavonta a rendőrségen tett beismerő vallomását, a szakértők véleménye szerint azonban a gyermeket úgy bántalmazhatták, ahogy a férfi a rendőrségen elmondta. Annak is voltak jelei, hogy a csecsemőt korábban is megverték. 


    
Az ügyész tudomásul vette az ítéletet, a vádlott és védője felmentésért fellebbezett, így jogerős ítéletet a Pécsi Ítélőtábla hoz majd.

Forrás: MTI
Fotó: Naypong/FreeDigitalPhotos.net

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja