SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Hangfelvétel is készült róla: a 8 éves Máté mentette meg édesanyja életét

Németh Noémi [cikkei] - 2022-04-25
Nem mindennapi történetet osztott meg a Facebookon a Magyar Rendőrség: egy 8 éves kisfiú mentette meg édesanyja életét.
Hangfelvétel is készült róla: a 8 éves Máté mentette meg édesanyja életét

"Nem meglepő, hogy mennyi mindennel tisztában vannak a nyolcéves gyerekek. Az mégis megdöbbentő, hogy ha baj van, nem veszítik el a lélekjelenlétüket, sőt nyugodtan számíthatunk rájuk" - írta a Magyar Rendőrség a Facebookon.

Máté édesanyja a múlt héten nagyon rosszul lett, a kisfiú azonban megőrizte lélekjelenlétét, és tárcsázta a 112-es segélyhívó vonalat. Ezután több kollégával is beszélt telefonon, mindenkinek udvariasan köszönt, az összes kérdésükre ügyesen válaszolt - azt is el tudta mondani, hogy édesanyja szívbeteg, de szed rá gyógyszert.

Az édesanyának muszáj volt lefeküdnie, beszélni csak nehezen és nagyon halkan tudott.

A mentésirányító és a Hívásfogadó Központ operátora végig a vonalban maradtak a mentők kiérkezéséig, és nagyon megdicsérték az okos kifiút, aki hívásával megmentette édesanyja életét.

Nemrég egy kisfiú és egy ötéves kislány is hasonlóan nyújtott - életmentő - segítséget édesanyjuk számára, ahogy néhány éves egy hatéves kisfiú is életmentő hívást adott le. Két hónappal ezelőtt pedig egy 10 éves kislány mentette meg ugyanígy bátyja életét: azért kellett neki telefonálnia, mert szüleik siketnémák. 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja