SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Holtan találtak rá a Tiszában elmerült kislányra

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-06-27
A két, 9 és 11 éves kislány csak bokáig akart bemenni a vízbe, ám a folyó elsodorta őket. Egyikük sem tudott úszni. A 11 éves gyermek húgát még időben ki tudták menteni, ő azonban belefulladt a vízbe.
Holtan találtak rá a Tiszában elmerült kislányra

Csak bokáig akartak bemenni, de elsodorta őket a víz

Mint írtuk, pénteken egy testvérpárt sodort el a Tisza Benknél. A Tények információi szerint a gyerekek a nagybátyjukkal mentek le a Tiszához, de egyikük sem tudott úszni. 

Azon a szakaszon egyébként tilos fürdeni, mert a víz gyorsan mélyül, ráadásul a sodrás is erős. Akár 25 méter mély is lehet a víz. A gyerekek csak bokáig akartak bemenni, de elsodorta őket a folyó. 

A 9 éves kislányt sikerült időben kimenteni. Őt a tiszamogyorósi komp melletti kemping tulajdonosa emelte ki a vízből, ám a gyermek nővérét már nem találta. 

Gál Attila, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-vel azt közölte, hogy a Tiszában megtalálták a nagyobbik kislány holttestét a folyó tuzséri szakaszán. 

A rendőrség az ügyben büntetőeljárást indított. 

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja