SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A 3 testőr - musical

Családinet [cikkei] - 2007-11-15
A történetet - mely valójában 4 testőrről szól-, számos film és színdarab megörökítette már, a közönség állandó és kitartó érdeklődése és rajnogása kíséretében. Hiába ez egy megunhatatlna, klasszikus darab.
A 3 testőr - musical

Mostantól musical formában is élvezhető a nagyérdemű által flyamatosan imádott mű, hiszen számos magyar híresség szereplésével elkészítették D`Artagnanék történetének modern feldolgozását. A darab, amelyben Détár Enikő és Keresztes Ildikó is dalra fakad, olyan kíváló énekeseket és sztárokat vonultat fel, SZomor György, Varga Miklós, Tokaji Csaba, Kálloy Molnár Péter, Magyar Bálint, Benkő Nóra, Berkes Gabrilella, Pápai Erika és a megasztáros Pflum Orsi, de ne feledkezzünk meg Rékasi Károlyról, Laklóth Aladárról, Füredi Nikiről, Nyári Szilviről, Borbás Erikáról, Kautzky Armandról, Rátóti Zoltánról, Lux Ádámról és a többiekről sem.

Ilyen parádés szereposztással vétek lenne kihagyni az előadást, de akinek mégsem sikerülne élőben megtekinteni ezt a csodálatos musicalt, most megvásárolhatja cd-n, hogy otthon és a kocsiban is mindig ez szóljon!

És ne feledjük a legfőbb mondanivalót: egy mindenkiért, mindenki egyért!

 

Megvásárolható az Alexandra Könyváruházakban és a nagyobb hanglemezboltokban.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja