SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A Pagony Gyerekkönyvkiadó karácsonyi újdonságai

Családinet [cikkei] - 2008-11-25
A Pagony karácsonyi újdonságai.
A Pagony Gyerekkönyvkiadó karácsonyi újdonságai
Eric Carle: A kelekótya kaméleon

A kelekótya kaméleon eredetileg 1975-ben jelent meg. Eric Carle kacagtató képeken mutatja be, mi történik, ha egy unatkozó kaméleon olyan akar lenni, mint a többi állat, de végül persze rájön, jobban jár, ha egyszerűen saját maga marad. Mint minden könyve, ez is a végletekig megmozgatja a gyerekek fantáziáját. Eric Carle művészete egyedi és azonnal felismerhető. Munkájában a kollázs technikát használja: saját kezűleg festi meg a papírokat, amelyeket aztán kivág és több rétegben rakja le őket, így alakítva ki az erős színű, vidám figurákat.

32 oldal, 125x180 mm, Kemény borító
1350 Ft
1-3 éveseknek



Berg Judit - Agócs Írisz: Cipelő cicák a hátizsákban

A négy városi mese után négy igazi kirándulós történet: Marci, Lili és Dorka no és természetesen a három gézengúz kiscica, azaz a Cipelők kalandjai erdőn-mezőn, télen-nyáron, sátorozással, fára mászással, szánkózással, hóemberépítéssel, sok-sok meglepetéssel és viccel!

56 oldal, 240x210 mm, Kemény borító
2350 Ft
3-6 éveseknek



May Szilvia - Pikler Éva: Imbusz mester autót épít

Vicces, autós-kutyás mesekönyv - nemcsak kisfiúknak! De főleg nekik... A világ legjobb autószerelőjét úgy hívják, hogy Imbusz mester. Bármilyen autót meg tud javítani. Ha esetleg elgurul a járgányod kereke, vagy elgörbül a kormánya, Imbusz mester addig nem nyugszik, míg nem talál hozzá való alkatrészt és megszereli. Ha pedig mellette van Pudlimász is, a háromlábú kutya, a világ legszeleburdibb autószerelő-segédje, egészen fantasztikus dolgok is megtörténhetnek... Imbusz mester és Pudlimász még sok-sok új autón törik a fejüket. Kiderül a folytatásból!

32 oldal, 240x205 mm, Kemény borító
1990 Ft
3-7 éveseknek


Török Szilvi: Állatfa

Hogy hívják a boci mamáját? Ki vigyáz a lovakra? Hát a kismedvét hogy nevezzük? Mindezt megtudhatod és még sok-sok állat "családfáját" megismerheted ebbôl a könyvből. Török Szilvi állatrajzait pedig akár a legkisebbek is bátran megpróbálhatják utánozni, lerajzolni vagy kirakni, hiszen a figurák a legegyszerűbb geometriai elemekből épülnek fel.

40 oldal, 225x170 mm, Kemény borító
1490 Ft
2-4 éveseknek

Szijj Ferenc - Ménes Ágnes: Zöldség Anna és a beszélő póniló

Sárgarépa és Petrezselyem Anna királykisasszony (akit az ország népe szeretetből és a rövidség miatt Zöldség Annának vagy egyszerűen Annának hív) a főszereplője Szijj Ferenc új mesekönyvének. De szereplője még Haén Cica a főszakács, a hazardőr ezredes, a Brüsszeli Béka, a Fekete Bárány, de legfőképpen Vörhenyes Milkó, a beszélő póniló. És hogy mi minden történik velük? Például meglátogatják a körömhidai élménycentrumot. Vagy az amerikai varázslót, vagy a Sült Császárt. Vagy meg kell találniuk a titokzatos ördögi patkányt. Vagy Zöldség Anna verset ír. Egy érzékeny, szellemes, játékos mesekönyv, kicsit mint Alice, kicsit mint Óz, persze kicsit mint Szuromberek. De főképpen és nagyon Zöldség Anna.

104 oldal, 225x170 mm, Kemény borító
2250 Ft
5-10 éveseknek


Bartos Erika: Bogyó és Babóca a jégen

Hová tűntek Mókus Regő elveszett mogyorói? Pedig így ősszel és főleg télen nagy szüksége lesz rá... És hogy tanul meg Vendel korcsolyázni? A sorozat kilencedik részében csupa őszi-téli kalanddal találkozunk. Bartos Erika legújabb Bogyó és Babóca története!

48 oldal, 225x170 mm, Kemény borító
1490 Ft
2-4 éveseknek

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja