SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Dolhai Attila és a 100 Tagú Cigányzenekar tagjai a kastélyparkban

Kurcz Orsi [cikkei] - 2022-06-13
A Magyar Örökség és Hungarikum díjas 100 Tagú Cigányzenekar a világon egyedülálló formáció. Dolhai Attila Jászai Mari-díjas színész, operett énekes, kivételes tehetségével évtizedek óta a hazai musicalek állócsillaga. A Festetics-kastély és a hozzá tartozó körülbelül negyvenkét hektáros park pedig Keszthely, és talán egész Magyarország egyik legimpozánsabb műemléke. Képzeljük csak el ezt mind, egyetlen nyári estére. Indulhat a varázslat!
Dolhai Attila és a 100 Tagú Cigányzenekar tagjai a kastélyparkban

A fent említett nagyszerű művészek inspirációja nyomán született meg az ötlet, hogy 2022. július 08-án, Keszthelyen egy olyan csodálatos környezetben, mint a Festetics-kastély lenyűgöző parkja, egy exkluzív két órás koncerttel örvendeztessük meg a magyar- és cigányzene, valamint az operett kedvelőit. A 120 perces hangverseny alatt kalandozhatunk a színpompás zenei múltban, hiszen hazai és külföldi zeneszerzőktől szólalnak majd meg világhírű szerzemények, melyeket egykor éppen a magyar vagy a szintén messze földön elismert cigánykultúra ihletett. A 100 Tagú Cigányzenekar tagjai és Dolhai Attila tolmácsolásában hallhatjuk többek között Erkel Palotását, Weiner Divertimento-ját, Kodály Kállai Kettősét, Brahms Magyar táncok című művét, vagy éppen Bizet Carmenjét. A rendkívüli produkció cseppet sem hétköznapi díszleteként a gyönyörűen kivilágított kastély szolgál majd.

A koncert 20:30-kor kezdődik, a teljes előadás 2x60 perc, 30 perc szünettel.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja