SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A Gyerek Sziget elindította a vakációt: 50 ezer látogató vett részt családi rendezvényén

Családinet [cikkei] - 2023-06-22
Igazi fesztiválhangulatban ünnepelhették a nyári szünet kezdetét a lurkók és szüleik a Generali Gyerek Szigeten. Halász Judit, Gryllus Vilmos és megannyi koncert és aktív program mintegy 50 ezer látogatót vonzott a három nap alatt a Hajógyári-szigetre.
A Gyerek Sziget elindította a vakációt: 50 ezer látogató vett részt családi rendezvényén

Hagyományosan a legnépszerűbb helyszínek egyike volt a Generali Nagy Családi Kalandjáték, ahol a családtagok egymással együttműködve, logikai és ügyességi feladatokat megoldva jutottak nyereményhez. Évek óta közönségkedvenc az Állatsimogató és az Óriás Ugrálóvár, de nagyon sok szorgos kéz dolgozott a Kézműves Palotában és a Mester téren is. A Gyerek Paradicsomban kertészkedtek, fűszerekkel és madarakkal ismerkedtek, a cirkuszhelyszínen vendégeskedtek Bohóclakásban, zsonglőrködtek és artistáskodtak, a Hangolóra helyszínen pedig zenéltek és hangszerekkel ismerkedtek a lurkók.

Minden korosztály tobzódott a programokban, a legkisebbek a Jana Babajátszóház- és pihenőparkban múlatták az időt, a Retro Videojáték sátorban és a Ganz és MOM Rádióklubban igazi, generációkon átívelő programokon vettek részt nagyszülők és unokáik.

A nyár már beindult, a nagyobbakat várja majd a Sziget Fesztivál augusztusban, de a jövő évi naptárba már most beírhatjuk, hogy a vakáció újra a Hajógyári-szigeten indul.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja