SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Esti séta orrszarvúakkal, lajhárokkal, állatorvosi altatópuskával - Csütörtök este folytatódik a Budapesti Állatkert exkluzív programja

Családinet [cikkei] - 2024-05-28
Csütörtökön lesz a következő esti séta a Budapesti Állatkertben, melynek során egy exkluzív vezetésen a színfalak mögé is betekinthetnek az érdeklődők. Többek között az orrszarvúakkal és lajhárokkal is meg lehet majd ismerkedni, és az állatkerti állatorvoslás rejtelmeibe is bepillantást nyújtanak a szervezők.
Esti séta orrszarvúakkal, lajhárokkal, állatorvosi altatópuskával - Csütörtök este folytatódik a Budapesti Állatkert exkluzív programja

Május 30-án, azaz most csütörtökön újabb exkluzív esti sétát tartanak a Budapesti Állatkertben. Ezúttal az állatorvosi klinika, a Szavanna-ház, illetve a Pálmaház lesz a három fő helyszín. A séta résztvevői a gondozók segítségével testközelből is megismerkedhetnek például a szélesszájú orrszarvúakkal vagy éppen a lajhárokkal, de megmutatják az Állatkert korszerűen felszerelt klinikáját, sőt még azt is, hogy hogyan működik az altatópuska és a többi távinjekciós eszköz. 

A program csütörtökön este a szokásos nyitvatartási idő után, 18:30-kor kezdődik, a séta az Állatkert főbejáratától indul. A résztvevőket a sokféle állatos élmény mellett frissítők, finom harapnivalók, valamint ajándékok is várják.

Az Állatkert az idei évben a mostani alkalmon felül még nyolc exkluzív, kulisszák mögötti esti sétát tart: havonta kettőt, egészen szeptemberig. A csoportokat az Állatkertet jól ismerő, évtizedes tapasztalatokkal rendelkező szakemberek vezetik. Az egyes állomáshelyeken, állatházaknál pedig az ott dolgozó állatgondozók a házigazdák, az ő segítségükkel lehet megismerkedni a gondjaikra bízott állatokkal és a velük való munka titkaival. 

Jegyek az intézmény internetes jegyvásárlási felületén válthatók.

Nyitókép: Facebook / Fővárosi Állat- és Növénykert

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja