SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ez a külföldi terápia az utolsó esélye Bencének

Családinet [cikkei] - 2024-05-22
Segítségkérés érkezett hozzánk, ezért azonnali adománygyűjtésbe kezdtünk.
A család nagyon bízik benne, hogy a nyolcéves kisfiú sikeresen le fogja győzni a szörnyű kórt - ehhez azonban az ő akaraterején felül azonnali segítségre is szükség van, mivel a kezelés 7 millió forintba kerül.
Ez a külföldi terápia az utolsó esélye Bencének

Feltaláló szeretne lenni a most 8 éves Bence, aki nagyon szeret tanulni és iskolába járni, egy ideje azonban már nem lehet együtt az osztálytársaival. Betegsége miatt ugyanis magántanuló. 

„Bence betegsége 2022 év elején jelentkezett, a gerincén találtak daganatot, ami áttétet adott a koponya, mellkas, csípő- és combcsontokba. A diagnózis: neuroblasztóma, a szimpatikus idegrendszer rosszindulatú daganata” – meséli a kisfiú édesapja.
 

Bence
 

A családot összetörte a diagnózis. Ám az első sokk után azonnal elhatározták, hogy hagyják el magukat, és mindent megtesznek azért, hogy Bence újra egészséges lehessen.

A kisfiúnak már rengeteg szenvedésen kellett keresztülmennie. A kezelések (műtét, csontvelőtranszplantáció, immunterápia és kemoterápiás kezelések) azonban hatásosak voltak: a tumor eltűnt.
 

Bence
 

A daganat azonban idén januárban kiújult. A hazai kezelések már hatástalannak bizonyultak a betegséggel szemben, de a család rátalált egy németországi magánklinikára, ahol dendritikus sejtes immunterápiát alkalmaznak.

„Ennek a terápiának a lényege, hogy a levett vérben a dendritikus sejteket felokosítják hét nap alatt, majd visszaadják és ekkor ezek a T sejtek segítségével megtámadják és elpusztítják a tumoros sejteket” – mondja az édesapa, aki nagyon bizakodó.

Nagyjából másfél hétig tartana a kisfiú kinti kezelése, a várt javulás pedig hónapokkal később lesz csak kimutatható. Abban bíznak, hogy ennek hatására 8-9 hónap múlva teljesen kitisztul Bence szervezete és újra daganatmentes lesz. 
 

Bence
 

A kezelés azonban nagyon költséges: 7 millió forintba kerül, ehhez pedig még járulékos költségek is jönnek, például a kiutazást vagy a szállást érintő kiadások.

Azonnali gyűjtést indítottunk a család megsegítésére és bízunk olvasóink összefogásában!
 

Bence
 

Mivel a németországi konzultáció június 3-án esedékes, a kezeléseket pedig június 4-re és 11-re tervezik, már nincs sok idő.
 

Ha szeretnél segíteni a családnak, alapítványunkon keresztül megteheted:
 

  • Családi Háló Közhasznú Alapítvány
  • Bankszámlaszám: 16200106-11697987
  • IBAN számlaszám: HU81 1620 0106 1169 7987 0000 0000
  • Közlemény: Bence
  • Ha más módon segítenél (például szállással, kiutazással kapcsolatban) kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@csaladinet.hu címen!
  • Tájékoztatás adományozásról

Egyszerű, bankkártyás fizetés pár kattintással SimplePay-en keresztül: Adomány Bence családjának

 

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja