SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Erdőhegyi Brigi óvatosan költekezik

Családinet [cikkei] - 2010-03-11
 [X]

Az énekesnő csillogásban él, mindig a legutóbbi divat szerint öltözik, ám mindezek mellett nem költekezik felelőtlenül. Alaposan átgondolja, hogy mire van szüksége, és ha lehetőség van rá, kuponokkal spórol.
Erdőhegyi Brigi óvatosan költekezik

Erdőhegyi Brigitta kuponnal vásárolBrigi igyekszik tudatosan élni; ez éppúgy igaz a munkájára, mit a táplálkozásra, vagy az anyagiakra. Bár kimondottan nem takarékoskodik, de nem szórja a pénzt, inkább odafigyel arra, hogy mikor mire költ. Volt olyan időszak az életében, amikor azonnal megvette azt, ami megtetszett. Az évek múlásával azonban megfontoltabb lett, és ha meglát valamit a kirakatban, akkor átgondolja, hogy valóban szüksége van-e rá.


„Ez számomra inkább a beállítottság, mintsem az anyagi lehetőségek függvénye. Persze - mint minden nőt -Erdőhegyi Brigitta kuponnal vásárol lázba hoz a „shoppingolás”, de imádom például, ha kedvezményesen vásárolhatok. Nemrég találtam rá egy online kupongyűjtő oldalra, amelynek segítségével átlagosan 20, de akár 30-40%-kal is olcsóbban juthatok a legnagyobb világmárkákhoz is. Éppen tavaszi kupon napokat tartanak, úgyhogy csak felmegyek a www.napiakciok.hu -ra, kiválasztom, majd kinyomtatom a kuponokat, és jelentős kedvezményekkel bonyolíthatom le a tavaszi nagybevásárlást” - meséli lelkesen Brigi.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja