SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nyár elején is kuponozzunk!

Családinet [cikkei] - 2009-06-02
Hamarosan itt a nyaralási szezon, és még utazás előtt számos dolgot meg kell vásárolni, hogy a vakációhoz minden kellék meglegyen. Nem mindegy azonban, hogy a kívánt termékekhez mennyiért lehet hozzájutni. Remek spórolási lehetőség rejlik az online kuponokban, amelyekkel akár több tízezer forintot is meg lehet spórolni. Erre alapozva június első és második hétvégéjén nyári kuponakciót tartanak az Árkád bevásárlóközpontban negyven üzlet részvételével.
Nyár elején is kuponozzunk!

A kuponokban rejlő vásárlásösztönző, egyben spórolási lehetőséget már közel százötven éve felfedezték, és a technika fejlődésével az utóbbi években már nem csak nyomtatott, hanem online formában is el lehet érni. Magyarországon a legnagyobb online kuponakció szervezője a www.napiakciok.hu , amely az Árkád bevásárlóközponttal karöltve hamarosan elindítja nyári akcióját.

„A tavaly decemberben, és idén márciusban tartott karácsonyi, illetve tavaszi kuponakció óriási sikernek örvendett, mind a vásárlók, mind pedig a kereskedők részéről. Nem csoda, hiszen a gazdasági válság idején, a kereskedők minden lehetőséget megragadnak, hogy vevőket vonzzanak, a vásárlók pedig örülnek, ha olcsóbban jutnak egy-egy termékhez. Június 4-e és 7-e, valamint 11-e és 14-e között ismét kuponakció lesz az Árkád bevásárlóközpontban, mintegy 40 üzlet részvételével, ahol akár 30-40%-al is olcsóbban vásárolhatunk. Reméljük, hogy ennek is legalább akkora sikere lesz, mint az elmúlt két akciónak” - mondja Besenyei Kálmán, a Napiakciok.hu ügyvezetője.

A június első két hétvégéjén, az Árkád bevásárlóközpontban zajló Nyári Kuponakcióban résztvevő üzletek listája, és a kedvezmények mértéke, valamint a kedvezményre jogosító utalványok megtalálhatók a www.napiakciok.hu oldalon.

Az online kuponok használata rendkívül egyszerű, mindössze annyit kell tenni, hogy:


  1. felmenni a www.napiakciok.hu oldalára,
  2. böngészni és megkeresni az üzletek termékeit, ajánlatait,
  3. kiválasztani a keresett termék kuponját, és kinyomtatni,
  4. elmenni az üzletbe, és olcsóbban fizetni a kupon segítségével.


Amennyiben valaki nem tudja otthon, vagy munkahelyén megoldani a nyomtatást, akkor az Árkád bevásárlóközpont alsó szintjén található Starking standnál ezt megteheti.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja