SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Egészséges cipő ügyes gyerkőcöknek - Megérkezett a Joyssy Magyarországra!

Családinet [cikkei] - 2009-11-19
 [X]

A legújabb biomechanikai felfedezések segítették annak a cipőmárkának kifejlesztését, amelyet Budapesten mutatott be ifj. Karl Müller svájci feltaláló. A siker garantált, mivel a Joyssy az MBT feltalálók családjából származik.
Egészséges cipő ügyes gyerkőcöknek - Megérkezett a Joyssy Magyarországra!

Milyen a jó gyermekcipő, ami nem teszi tönkre a kicsi lábait? Erre a kérdésre keresi a választ valamennyi szülő, miután megtette első lépéseit a család legkisebb tagja. És erre a kérdésre találta meg a választ két fiatal svájci feltaláló, amikor egy technológiai újítás mögé állt. Ifj. Karl Müller és Claudio Minder a divatszakmából hozta át tapasztalatait az egészséges és komfortos cipők piacára. A siker garantált: id. Karl Müller az MBT lábbelivel már meghódította a világot és megváltoztatta az emberek gondolkodását az egészségmegőrzésről.

Dr. Dobos Márta ortopéd szakorvos szerint a gyermekek 98%-a egészséges lábakkal jön világra, de a felnőttek 60%-nak valamilyen lábdeformációja van. Ezek a gyerekkorban alakulnak ki. Nemcsak a megelőzés, de az első cipő kiválasztása is fontos! A gyerekeknél előfordul, hogy zavartalanul hordják tovább a kinőtt vagy kényelmetlen cipőket. A lúdtalp 2-3 éves korig nem mutatható ki, csak a hajlam. A járás következtében a rövid talpizmok aktív munkája eredményeként folyamatosan alakul ki a láb  hosszanti és haránt boltozata. A talpizmok annál többet dolgoznak, minél változatosabb terepen járnak a gyerekek (homok, kavics, fű, egyenetlen terep, stb.) Napjainkban a városokban nehéz ilyen terepeket találni, ezért a lúdtalpra hajlamos kisgyermekek számára alternatív eljárásokat kell keresni. A láb végleges boltozatos szerkezete csak a kisiskolás kor elején alakul ki, addig aktív lábbelivel segíthetjük az egészséges boltozatok kialakítását.


Milyen a jó gyerekcipő? A jó gyerekcipő puha, rugalmas talpú, könnyített, csúszásmentes, az ütközések és rázkódások enyhítése céljából vastagabb talpú, speciális, úgynevezett sokkelnyelő réteggel rendelkezik. A nem megfelelő cipők általában olcsóbbak, ezért kísértést jelentenek a gyorsan növekvő lábak miatt rendszeresen új cipő vásárlására kényszerülő szülők számára. Azonban a későbbiekben kiderülő lábfejlődési rendellenességek korrigálása sokkal költségesebb, és további kellemetlenséggel jár. Ezért érdemes egészséges gyermekcipőt megvásárolnia minden felelős szülőnek! Emellett a cipő méretének folyamatos felülvizsgálata is fontos, hiszen a gyerekeknél előfordulhat, hogy zavartalanul hordják tovább a kinőtt vagy kényelmetlen cipőket.

A Joyssy több mint gyerekcipő, mivel puhább, mint a legtöbb gyermeklábbeli és tökéletesen illeszkedik a lábra. Különlegesen felépített, több rétegű cipőtalpa járás közben finoman mozgó alapot képez, finoman rugózik, a természetes járás élményét adja. Elősegíti a helyes testtartást, erősíti az izomzatot, hozzájárul az izomrendszer egészséges fejlődéséhez, így segítségükkel megelőzhetők a felnőttkori kóros mozgásszervi elváltozások.

A világ legpuhább cipője - Mostantól öröm a járás Magyarországon is!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja