SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Miért sír a baba?

Családinet [cikkei] - 2011-11-14
 [X]

Újszülött- és kora csecsemőkorban a sírás az egyetlen olyan eszköz, amivel a baba kellemetlen közérzetét, fájdalmát jelezni tudja. A szülők eleinte nem tudják, mi lehet a sírás oka, de az idő előrehaladtával kitapasztalják, és megtanulják, mikor milyen szükséglete, vagy baja lehet a babának.
Miért sír a baba?

Miért sír a baba?Sírhat azért, mert tele van a pelenkája, melege van, fázik, kényelmetlen testhelyzetben van, túl sötét van, fél, túl nagy a csend, zaj van, kényelmetlen a fekvő helye, nem a megszokott helyén fekszik, szoros valamelyik ruhadarab, éhes, szomjas, orrdugulás miatt nehezen kap levegőt, egyszerűen csak anyukája közelségére vágyik, vagy fáj valamije.


Ha a baba fájdalom miatt sír, általában anyukája karjaiban sem nyugszik meg.
Csecsemőkorban a fájdalmat okozó sírások 90%-áért a puffadás okozta hasfájás a felelős. Ennek a típusú hasfájásnak jellegzetes tünetei vannak. A baba kezeit erősen ökölbe szorítja, lábait görcsösen felhúzza a hasához, arca egészen kivörösödik, mert erőlködik, közben haspréssel próbál megszabadulni a fájdalmat okozó gázoktól.

Mi a megoldás?

Az Infacol, egy recept nélkül kapható felfúvódás elleni készítmény, mellyel könnyedén megszüntethetjük a csecsemők hasfájását és haspuffadását. Az Infacol, fizikai úton segít csökkenteni, a levegőnyelés, az emésztési zavarok vagy egyes ételek által okozott gázfelhalmozódást a gyomor- béltraktusból. Szoptatás, etetés során sok levegőt nyelnek a babák, melyek apró kicsi buborékok formájában vannak jelen a gyomorban. Az Infacol ezeket a kis buborékokat nagyokká alakítja, megkönnyítve ezáltal, a szelekkel vagy büfivel való mielőbbi távozásukat.

Infacol szuszpenzió

Az Infacol szuszpenzió előnyei:

  • Speciálisan babáknak lett kifejlesztve
  • Könnyen adagolható
  • A baba könnyen elfogadja
  • Hatása rendkívül gyors és hatékony
  • Nem kerül a véráramba, ott hat, ahol kell
  • Egyedi, praktikus pipettás adagolóval ellátott
  • Előkészületet és segédeszközöket nem igényel
  • Az okot (puffadás) megszünteti, a tünetek (görcs miatti fájdalom, sírás) kialakulását megelőzi

További hasznos tanácsok, praktikák, akciók babatémában szülők részére itt!
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja