SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

5 csillagos védelem a legérzékenyebb bőr számára a Pamperstől

Családinet [cikkei] - 2011-12-15
 [X]

Kisbabád születésének pillanatától folyamatosan figyelemmel kísérheted, ahogy az apróság cseperedik és felfedezi a világot. Minden egyes nap különleges, hiszen minden nap fejlődik és egyre ügyesebb lesz. A babák sokkal érzékenyebben reagálnak az érintésre mint a felnőttek, és amikor felfedezik a környezetüket, akkor ezek az érintések óriási élményt jelentenek nekik.
5 csillagos védelem a legérzékenyebb bőr számára a Pamperstől

pampers_premium_careA Pampers ezért fejlesztette ki az új Pampers Premium Care-t, egy ultra vékony, nagy nedvszívó képességű pelenkát, ami 5 csillagos bőrvédelmet nyújt az érzékeny bababőrnek, ezáltal 5 csillagos élményt ad a babádnak.

A kisbaba minden érzékét használja, mikor mászás közben felfedezi környezetét, minden teljesen új és izgalmas számára. Sőt, minden élményt sokkal intenzívebben érzékelnek, mint amilyen az valójában, mivel a bőringerek erősebbek náluk, mint a felnőtteknél. A kicsik érzékelése az első pár évben különösen érzékeny a környezetből jövő ingerekre. Bőrük folyamatosan ki van téve az irritációnak, mivel azok a szerkezeti elemek, amelyek a bőr számára a teljes védelmet biztosítják, még fejletlenek ebben az időszakban. A babák finom bőre éppen ezért nagyon különleges bánásmódot igényel. Azzal, hogy a baba bőrének ápolására különös figyelmet fordítunk, és a legjobbat biztosítjuk nekik, sokat teszünk anyaként a boldog és egészséges fejlődésükért.

A babák a pelenkának egy kis területén végzik kis- és nagydolgukat, éppen ezért nagyon fontos, hogy a pelenka minél jobb nedvszívóképességgel rendelkezzen és az irritáló folyadékokat minél gyorsabban elvezesse a bőrtől. Ha ez a minőség puhasággal és rugalmassággal is párosul, az segít, hogy minimálisra csökkenjen a dörzsölés okozta kellemetlen érzés; a légáteresztő hátsó résznek köszönhetően pedig a felesleges pára távozhat a pelusból. Egy jó minőségű, kiemelkedő bőrvédelmet nyújtó pelenka választásával, a mamák nem csak a legalapvetőbb dolgot biztosítják, ami elengedhetetlen a babák számára ahhoz, hogy a körülöttük lévő világot megtapasztalják, de abban is segít, hogy érintésen keresztül kommunikáljanak és szoros köteléket alakítsanak ki a babábal.

A Pampers szakértői tudják, hogy az egészséges bőr elengedhetetlen a babák egészséges, boldog fejlődéséhez, ezért fejlesztették ki az új Pampers Premium Care-t, ami 5 csillagos védelmet nyújt a világ legérzékenyebb bőrének: a kisbabádénak.



5 csillagos bőrvédelem a Pampers Premium Care-től

A Pampers megalkotta a mindent intenzíven érzékelő, finom bőr számára legjobb, 5 csillagos védelmet nyújtó Pampers Premium Care pelenkáját. A Dry Max technológiának köszönhetően a Pampers Premium Care ultra száraz, klinikailag bizonyítottan akár 12 órán keresztül szárazon tartja a baba bőrét; továbbá az 1-es, 2-es és 3-as méretek méhsejt szerkezetű belső rétege segíti a híg széklet gyors elvezetését. A Pampers Premium Care pelenkák kiemelten gondoskodnak a babákról: az 1-5-ös méreteken található légáteresztő réteg friss levegőhöz juttatja a bőrt, a minden méretben megtalálható Aloe kivonat pedig egy plusz védelmi réteget képez a baba bőrén. Bár az új pelenkák nagyon vékonyak, továbbra is a megszokott, kiváló nedvszívóképességgel rendelkeznek, egyúttal alakhoz igazodó formájuknak köszönhetően a baba mozgását is lekövetik, közben pedig semmi nem szivárog ki. Az 1-2-es méretek egy átfedő rögzítőrendszert kaptak, az 1-5-ös méretek rugalmas füllel vannak ellátva. Pamut puhaságú anyagának köszönhetően a pelenkák rendkívül kényelmesek, ami az érzékeny bőrön is kellemes érzetet kelt.

Ha igazán körültekintően szeretnénk a baba bőréről gondoskodni, használjunk  Pampers Premium Care pelenkát Pampers Sensitive törlőkendővel együtt - mely nem csak gyengéden tisztít, de segít ellensúlyozni a vizelet és híg széklet okozta bőrirritációt. A törlőkendők egy egyedülálló ápoló krémet tartalmaznak, ami segít helyreállítani a bőr természetes pH értékét, így a pelenkacsere egy jó lehetőséget biztosít arra, hogy megóvjuk a bőr egészségét, és az érintésen keresztül kifejezzük szeretetünket.

A Pampers Premium Care pelenkák ajánlott fogyasztói ára 4199 Ft, a Sensitive törlőkendők ajánlott fogyasztói ára 499 Ft. A kiskereskedelmi árak ettől eltérhetnek.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja