SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Hogyan maradhat egészséges és jól ápolt gyermekünk bőre?

Családinet [cikkei] - 2012-09-15
 [X]

Védem, ápolom tetőtől talpig... Akinek gyermeke van, jól tudja, hogy a test- és fejbőr ápolása fontos feladat, az érintés pedig segíti a gyermek és szülő lelki kötődését. De milyen a megfelelő kozmetikum, mit válasszon a felnőtt, hogy jó kezekben tudhassa a kicsit?
Hogyan maradhat egészséges és jól ápolt gyermekünk bőre?

Eventus Pharma logo
Válassza Ön is a legjobbat gyermeke számára! A Babé kozmetikumai szigorú bőrgyógyászati tesztelésen mentek keresztül, szakorvosok és gyógyszerészek szakmai ajánlásával ellátottak. Ha most feliratkozik hírlevelünkre és vásárol egy Babé babacsomagot, ajándékba adunk Önnek egy babák számára készült Extra gyengéd sampont!

Az újszülöttek, csecsemők bőre még „éretlen”, vastagsága alig ötöde a felnőttekének, a verejték- és faggyútermelése is minimális. A kicsik bőrének védelmező savköpenye és a benne található természetes baktériumflóra csak lassan épül fel, s kb. nyolcéves korra alakul ki. Ezen körülmények különösen érzékennyé teszik a babák bőrét a fertőzésekkel szemben, és hajlamosabbá a szárazságra és az irritációra is.

Vannak speciális területek…
Ilyen a fejbőr és a pelenka alatti terület. Ha koszmó jelenne meg a kis kobakon, nagy segítség a pH 5-ös, koszmó elleni sampon. Általános hajmosáshoz a babák és nagyobb gyerekek fejét érdemes gyengéd tisztító hatású készítménnyel ápolni.

A pelenkás gyermek popsiját alaposan tisztítsuk meg, majd vékonyan kenjük be olyan ápolókrémmel, ami megelőzi, avagy enyhíti a pelenkakiütést, s óvja a bőrt az irritáló, agresszív anyagoktól. Az ideális termék tartalmaz ápoló növényi kivonatokat, de tartósítószer-, illatanyag- és színezékmentes, nagyobb gyerekeknél pedig sebgyógyításra is használható.

eventus pharma babaápolás

És a kenegetés?
Ha úgy látjuk, hogy gyermekünk bőrének jót tenne a fürdetés utáni krémezés, speciális testápolók javasolhatók, mert ezek a krémek felelnek meg leginkább a bababőr különleges elvárásainak: ellátják a szükséges zsírral, nedvességgel és ápolóanyagokkal, segítenek fenntartani és megerősíteni a bőr védelmi funkcióját. Jó hír, hogy az érzékeny, vagy épp ekcémás, atópiás bőr gondos ápolására is elérhetők már megfelelő készítmények. Az Eventuspharma webáruház kínálatából számos bőrproblémára megoldást talál!


Psorioderm SZENZITÍV Krém
Bízzon a magyar minőségben! A Psorioderm® termékcsalád tagjai, s köztük az érzékeny (ekcémás, atópiás, pszroiázisos) bőrre kifejlesztett Psorioderm SZENZITÍV Krém 2012-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíj címet!
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja