SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A szem a lélek tükre

Dr. Ozsváth Mária [cikkei] - 2009-02-19
Régi mondásunk valószínűleg nem az íriszdiagnosztikára utalt, de mára méltán megállja a helyét. Ez a több ezer éves módszer a szemünk íriszén keresztül tárja fel testünk "titkait". Figyelmeztet esetleges betegségeinkre, várható hajlamainkra, régi "sérelmeinkre"...
A szem a lélek tükre

Hogy hogyan?

ÍriszAz Európában igencsak népszerű íriszdiagnosztika az alternatív gyógyászat egyik formája, amely megmutatja a páciens egészségi állapotát az íriszében látható színek, minták és egyéb jellegzetességek alapján.

Szemünk szivárványhártyája egyfajta szervtérképként működik, amellyel gyorsan és fájdalommentesen vizsgálhatjuk meg szervezetünket. A testünk általános adottságai mellett rejtett, öröklött betegségekre is fény derülhet. Megmutatja a lezajlott betegségeket, működészavarokat, a szervezetünk aktuális állapotát és esetleges hajlamainkat.

A szervezet funkcióköreinek működésére is utal, ugyanis jelzi, ha felborul annak holisztikus egyensúlya. Ez az egyensúlyzavar vezethet a betegségek kialakulásához.

Az íriszdiagnosztika nemcsak az esetleges problémákat tárja fel, hanem a panasz okaira is választ ad. Összefüggéseiben képes vizsgálni a szervezetet, a betegségek mellett a zavar okozóját is megmutatja.

Hogyan lehetséges ez?



Pécely Ignác elmélete szerint a szem egyfajta jelátviteli rendszerként működik, ugyanis a benne rejlő idegrostok számtalan agysejttel és gerincvelői idegsejttel állnak kapcsolatban.

Lelki szemA szemünk íriszét képző rostoknak eltérő a szélessége, vonulata, formája, melyeknek változása, deformációja utalhat az esetleges betegségekre. Emellett az írisz színében lerakódott pigmentek, vonalak, foltok is sok mindent elárulhatnak.

A módszer nemcsak a már meglévő betegségekre hívja fel a figyelmet, hanem a megelőzésben is komoly szerepet játszik, hiszen előre "tájékoztat" az esetleges öröklött hajlamainkról.

A vizsgálat során az íriszt számos zónára osztják, ezek a zónák felelnek meg a test különböző részeinek. Az íriszdiagnosztika nem gyógymód, hanem módszer, amellyel választ kaphatunk problémáinkra...

Az íriszdiagnosztika tehát nem más, mint optikai reflexológia!

Dr. Ozsváth Mária


Dr. Ozsváth Mária
Szemész

Dr. Szem Egészségközpont


Elérhetőségeim:
Telefon: 06-20/545-79-40
               06-20/980-54-72
Honlap: http://www.alternativszemdr.hu
             http://www.gloriamentis.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja