SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Fókuszpontban az arc

Családinet [cikkei] - 2010-09-14
Soha többé portré fotó. Közeli képről pedig szó sem lehet! Bizonyára sok 30 év feletti nő szájából elhangzott már ez a mondat, amikor visszanézve a róla készített, 5 évvel ezelőtti fotókat összehasonlította a mostaniakkal. A fényképek nem hazudnak, könyörtelenül megörökítik az elrejteni kívánt mimikai ráncokat, és a kissé megereszkedett, fiatalságából veszített arcbőrt.
Fókuszpontban az arc

Az első trükk, amit bevetünk, hogy az apró Thermage termékfotóráncaink láthatatlanná váljanak, egy jó minőségű alapozó. Ezt követik a különböző bőrfeszesítő krémek, és a kozmetikai lift-kezelések. A bátrabbaknál ezután, ha a kíméletesebb módszerek eredménytelennek tűnnek, szóba jöhet a Botox kezelés, vagy az arcplasztika. A tű és a kés gondolata azonban sokakban félelmet kelt, ezért nem vállalkoznak komolyabb műtéti beavatkozásokra. Szerencsére, már Magyarországon is elérhető a Thermage, mely lehetővé teszi a non-invasive (műtét nélküli) bőrfeszesítést.

Arcunkon már a kezelés után szemmel látható lesz a változás, és érezhetően simább tapintású, feszesebb lesz a bőr. A kezelést követő 6 hónapban az arc bőre folyamatosan, hétről-hétre simább és egyenletesebb lesz. Ahogy a bőrfeszességért felelős kollagén rostok visszanyerik rugalmasságukat és a szervezet elkezdi az új kollagén termelését, úgy lesz arcunk bőre egyre feszesebb és rugalmasabb. Mivel a Thermage a bőr önmegújító képességét aktiválja, a 6. hónap végére kialakuló végeredmény is természetes lesz.

Thermage fej kezelés közbenAz eljárás során semmilyen idegen anyag nem kerül a szervezetünkbe, és nem keletkezik semmilyen heg sem a kezelt bőrfelületen. Tehát a Thermage rendkívül biztonságos és esztétikus megoldás. A kezelés segítségével arcunk olyan lehet, mint a régebbi fényképeken. S életvitelünktől, valamint genetikai adottságainktól függően körülbelül 3-5 év alatt éri el bőrünk ismét, a kezelést megelőző állapotot.


Pózolj vidáman a kamerák előtt, az arcod biztosan nem fogja elárulni korodat!



A kezelést Magyarországon a budapesti Mediburg Klinikán, a szegedi St. Gellért Klinikán és a szombathelyi Sándor Plasztikai - Esztétikai Sebészeten végzik.

A Thermage kezelésekről bővebb információ a www.thermagehu.hu és a www.mediburg.hu oldalakon található.


Forrás: www.morpho.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Botot nyomtak a végbelébe - egy 9 éves kisfiút úgy megkínoztak a társai egy katolikus iskolában, hogy kórházba került

Botot nyomtak a végbelébe - egy 9 éves kisfiút úgy megkínoztak a társai egy katolikus iskolában, hogy kórházba került

A brutális eset egy nagybaracskai iskolában történt - a szülők nem az intézménytől, hanem az egyik bántalmazó gyerek szülőjétől értesültek a dologról.
17 éves fiú tűnt el Budapesten - hétfő óta keresik

17 éves fiú tűnt el Budapesten - hétfő óta keresik

Németh Kornél két napja távozott ismeretlen helyre az otthonából.
"Futva ment wc-re": Vicces intők és beírások, amiket a gyerekek kaptak - és néhány frappáns szülői válasz

"Futva ment wc-re": Vicces intők és beírások, amiket a gyerekek kaptak - és néhány frappáns szülői válasz

Olvasóink segítségével készítettünk egy gyűjteményt vicces és meglepő beírásokról - mutatjuk a kedvenceinket!
Hogyan fogyhatunk inzulinrezisztensként?

Hogyan fogyhatunk inzulinrezisztensként?

Az inzulinrezisztenciával élőknek még nehezebb lehet a fogyás, mint az e tekintetben egészségeseknek, éppen ezért számít olyan sokat a professzionális segítség. Czakó Bettina, az Életmód Orvosi Központ dietetikusa, okleveles táplálkozástudományi szakember MSc a biztonságos, tartós súlyvesztés alapjairól beszélt az érintetteknek.
Eltűnt egy 13 éves lány - a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Eltűnt egy 13 éves lány - a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Szabó Regina Petrát keresi a rendőrség.
A szerkesztő ajánlja