SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Baktériumok és más mikroorganizmusok réme: Az erős immunrendszer

Családinet [cikkei] - 2012-12-06
 [X]

ELLENÁLLÓBBAN, HOSSZABBAN, JÓ ÉLETMINŐSÉGBEN!

Védekező rendszerünk igen egyszerű alapstratégia szerint működik: felismerni az ellenséget, mozgósítani a hadsereget és támadni.
Baktériumok és más mikroorganizmusok réme: Az erős immunrendszer

Az immunrendszer fő sejtjei a fehérvérsejtek. Az immunrendszernek saját keringése van, amit a nyirokerek alkotnak. A nyirokfolyadék a nyirokerekben kering. A nyirokrendszer részei: mandulák, csecsemőmirigy, nyirokcsomók, nyirokerek, máj, lép, tüdő, féregnyúlvány (vakbél), csontvelő és belek. Ennek a szervrendszernek a működése az immunitásban nyilvánul meg. Ennek a szónak jelentése: védettség, mentesség.

ImmunitásA velünk született védettség embrionális korban alakul ki. A szerzett immunitásra születésünk után teszünk szert természetes (pl. ha egy kórokozó megfertőz minket, az immunrendszerünk aktiválódik, ha legyőzi a betegséget, akkor a fertőzést okozó anyagot – antitestet – megjegyzi, így ha újbóli fertőzés történik betegség lefolyása szinte tünetmentes lesz), vagy mesterséges úton. Vannak olyan betegségek, amik kijátsszák az immunrendszer működését, vagy olyan súlyosak, hogy a szervezet képtelen megbirkózni velük, ezért mesterséges immunitás kialakítása szükséges. Ennek eszköze a védőoltás.

A fertőzés elleni szerek, például antibiotikumok, gomba és vírus elleni szerek segíthetik a szervezet védekezőképességét. Mindazonáltal, ha az immunrendszer súlyosan károsodott, a gyógyszerek sem tudnak igazán hatékonyak lenni. Ezért is van kiemelkedően fontos szerepe a megelőzésnek.

GyógynövényAz 1991-2010 között publikált tudományos kísérleti eredmények alapján bizonyítottnak látszik a gyógynövényben lévő hatóanyagoknak a humán immun választ jótékonyan befolyásoló, gyulladáscsökkentő, a stressz által kiváltott öregedési folyamatot lassító (antioxidáns), antivirális és antibakteriális hatása.

Az Ashaninka® Macskakarom tabletta, botanikai nevén: Uncariae tomentosae (Willd DC.) lián belső háncskérgéből speciális eljárással kivont hatóanyagot (alkaloid) tartalmazó standardizált készítmény.

SEGÍTSEN IMMUNRENDSZERÉNEK!
www.fitoshop.hu Infóvonal: +36 (1) 319-2160

Macskakarom tabletta

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja