SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Megérkezett Magyarországra a világ egyik vezető bőrápolási terméke, a Bio-Oil - Új vegán kozmetikum a hazai piacon, világsztárok ajánlásával

Családinet [cikkei] - 2016-09-13
Megérkezett Magyarországra a Bio-Oil, a világ egyik piacvezető kozmetikuma, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy hatékony segítséget nyújtson többféle bőrproblémára. A termék segít javítani a striák (más néven feszülési vagy terhességi csíkok), a hegek és az egyenetlen bőrtónus kinézetét, de hatásos többek között az öregedő, a száraz és a vízhiányos bőr ápolására is. A Bio-Oil vegán, és nem tesztelték állatokon. Várandós kismamák is biztonsággal használhatják.
Megérkezett Magyarországra a világ egyik vezető bőrápolási terméke, a Bio-Oil - Új vegán kozmetikum a hazai piacon, világsztárok ajánlásával

A Bio-Oil testre és az arcra egyaránt kenhető multifunkcionális bőrápoló termék, amely olajbázisban oldott növényi kivonatok és vitaminok kombinációja. Segít javítani az új és régi hegek, a pigmentációs foltok és meglévő striák kinézetét, segít a terhesség, a kamaszkori gyors növekedés és hirtelen testsúlygyarapodás miatt kialakuló striák megelőzésében is.

Hatásos többek között az öregedő, száraz és a vízhiányos bőrre is, és segít fenntartani a bőr természetes nedvességtartalmát, amely az időjárás, a gyakori fürdés, a fűtés és a légkondicionálás hatására kiszáradhat. Emellett a Bio-Oil segít enyhíteni az égési sérülésekkel együtt járó, kellemetlen viszketést is.
 

Világsztárok ajánlásával

A készítményt sajtóinformációk szerint olyan világsztárok használják, mint Kim Kardashian vagy a Spice Girls egykori tagja, Mel B, valamint szintén a sajtó információi szerint állapotossága alatt a brit Katalin hercegnő is Bio-Oillal kente a bőrét, hogy segítse a striák kialakulásának megelőzését. Miranda Kerr fotómodell és Sienna Miller színésznő pedig általános bőrápolásra használják a terméket.
 

Vitaminok, növényi kivonatok egyedülálló, hatékony kombinációja

A Bio‑Oil olajbázisban oldott növényi kivonatok és vitaminok kombinációja. Dieter Beier német vegyész, a Bio-Oil feltalálója a kutatásaiból pontosan tudta, hogy az olaj ideális közeg a bőrápolás számára: mivel az olaj alapú termékek nem tartalmaznak oxigént, így a vitaminok és a növényi kivonatok képesek benne megőrizni a hatékonyságukat egy ideig tartósítószer hozzáadása nélkül. A Bio-Oil ezért olaj bázisú. Különleges összetevője a PurCellin Oil™, amely a termék állagát egészében megváltoztatja: így az hígabb lesz, nem zsírosít, gyorsan felszívódik, és nem hagy nyomot a bőrön.

A Bio-Oil növényi eredetű összetevői a körömvirágolaj, a levendulaolaj, a rozmaring és a kamilla olaj. A körömvirágolaj sejtregeneráló hatású, ezért segíti az érzékeny, károsodott, illetve napégést szenvedett bőr ápolását. Gyulladáscsökkentő hatása miatt kiütések leküzdésére is szokták alkalmazni. Bőrkondicionáló hatása miatt a levendulaolaj megnyugtatja és puhítja a bőrt. A rozmaringolaj pedig a bőr ellenálló képességét fokozza, illetve nyugtatja és kondicionálja azt. A kamillaolaj szintén nyugtatja és puhítja a bőrt, de segít mérsékelni a bőrgyulladás kellemetlen tüneteit is.

A termék A- és E-vitamint tartalmaz, amelyek elősegítik az új kollagén-sejtek képződését, így hozzájárulva a bőr megújulásához és rugalmasságának megtartásához, valamint az állagának és tónusának javításához. Az E-vitamin a bőrápoló termékekben ma a legelterjedtebben alkalmazott antioxidáns, mely megvédi a bőrt az őt károsító és annak idő előtti öregedését előidéző szabadgyökök hatásaitól. Az E-vitamin továbbá segít növelni a bőr hámrétegének nedvességtartalmát, ezáltal puhává, simává és rugalmassá teszi azt.
 

Környezettudatos gyártás, újrahasznosítható csomagolás és állatkísérlet mentesség

A Bio-Oil előállításakor a gyártó külön figyelmet fordít a biztonságra: a gyártás megkezdése előtt mindegyik összetevőnél teszteket végeznek a hamisítás és a mikrobiológiai szennyezettség kiszűrésére. Minden legyártott tételből mintát vesznek, amin laboratóriumi vizsgálatokat végeznek. Ezt követően a mintát tárolják, és öt éven keresztül megfigyelik.

A Bio-Oil számára környezetünk védelme is kiemelt fontosságú, előállítása során nem keletkezik káros sugárzás, veszélyes hulladék, illetve szennyvíz. A termék teljes csomagolása újrahasznosítható, valamint mindegyik papír csomagolóanyag igazoltan megfelel a fenntartható erdőgazdálkodási gyakorlatnak.

A Bio‑Oil esetében az Európai Parlament és a Tanács kozmetikai termékekre vonatkozó rendeletének megfelelően a termék biztonságosságát bizonyították rendeltetésszerű felhasználásra. Így várandós nők és kismamák egyaránt használhatják.

A Bio-Oil tagja az állatokon végzett kísérleteket elutasító Beauty Without Cruelty szervezetnek, a termék teljesen vegán, nincs természet-károsító hatása és állatokon sem tesztelik.
 

Díjnyertes termék: Több, mint 280 nemzetközi elismerés

A Bio-Oil bőrápoló olaj már világszerte bizonyította hatékonyságát: a termék 2002. évi nemzetközi forgalomba kerülése óta eddig több, mint 280 alkalommal nyert bőrápolással kapcsolatos díjat, és 20 országban piacvezető termék a hegek és a striák ápolására.
 

A Bio-Oil elérhetősége

A Bio-Oil már kapható Magyarországon gyógyszertárakban és webpatikákban, 60 ml-es kiszerelésben, 3879 Ft javasolt bruttó fogyasztói áron.

Bővebb információt a termékről, és az elérhetőségről az alábbi weblapon és talál: http://biooilhungary.hu/

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja