SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Természetes tisztítószerek a háztartásban

Családinet [cikkei] - 2009-07-07
Érdemes kipróbálni tippjeinket a sokszor drága bolti tisztítószerek helyett.
Természetes tisztítószerek a háztartásban

Fehér kenyér és ketchup

Fehér kenyérrel el lehet tüntetni az olajfestményekről a port. Egy darabka kenyér remekül eltünteti a port és a szennyeződést a felszínről.
A ketchup kiválóan eltünteti a foltot a réz és bronz konyhaedényekről. Nyomjon ketchupot egy rongyra, majd dörzsöld be vele a konyhaedényeket, amelyek percek alatt visszanyerik rezes színüket. Öblítsd le meleg vízzel, majd szárítsd meg konyharuhával.

Liszt

Dörzsöljük be piszkos kezünket liszt és víz keverékével, majd öblítsük le alaposan.



Rizs

Kiválóan használható vázák, illetve vékony nyakú üvegek belsejének tisztítására. Töltsd meg az edényt háromnegyedéig vízzel, majd adj hozzá egy evőkanálnyi nyers rizst. Tedd a kezed az edény nyílására, rázd meg alaposan, majd öblítsd ki.

Tea

Eltávolítja a kerti szerszámokról a rozsdát. Főzz meg egy fazéknyi teát, majd ha kihűlt, öntsd egy vödörbe. Áztasd ebben az eszközöket pár órára, majd töröld meg száraz ronggyal.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja