SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Mit tegyünk, hogy ne laposodjon el a párkapcsolatunk? (Cikkíró pályázatra beküldött írás)

Oláh Viktória [cikkei] - 2011-04-01
Akaratlanul is ellaposodhat egy párkapcsolat hosszabb együtt töltött idő után. A szerelem első hónapjaiban, éveiben mindannyian azt gondoljuk, hogy velünk ez nem történhet meg. Aztán eltelik még egy kis idő, és már nem remeg a térdünk a randevúknál, megismerjük kedvesünk minden jó és rossz szokását, és megszokottá válnak az együttlétek. Egy kis odafigyeléssel azonban tehetünk ellene! Apró trükkök következnek, amikkel feldobhatjuk a párkapcsolatunkat.
Mit tegyünk, hogy ne laposodjon el a párkapcsolatunk? (Cikkíró pályázatra beküldött írás)

Szex

A férfiak számára egy párkapcsolatban az idő múlásával sem lesz kevesebb szerepe a szexnek. A nők hajlamosak arra, hogy erről megfeledkezzenek. Igyekezzünk a szexben is kompromisszumot kötni – ha nincs kedvünk aznap a dologhoz, akkor se utasítsuk el párunk közeledését (és fordítva)! Ezzel fenntartjuk az érdeklődést magunk iránt.
 

Együtt töltött idő

Ha nincs közös hobbink a párunkkal, igyekezzünk beiktatni minden héten egy-egy délutánt vagy estét, amit együtt tölthetünk. Lehetőleg ez aktív kikapcsolódás legyen, ne filmnézés vagy mozi. Ha együtt oldunk meg problémákat, feladatokat, akkor még több közös élménnyel gazdagodunk. Főzzünk együtt, vagy menjünk el bowlingozni. Ha nincs kedvünk kimozdulni otthonról, a társasjáték vagy egy-egy online játék (ahol egy csapatban játszhatunk a párunkkal) is jó ötlet lehet.
 

Újdonságok

Próbáljunk meg olyan dolgokat becsempészni a hétköznapokba, amiket eddig nem ismertünk vagy egyszerűen csak nem volt rá lehetőségünk/kedvünk/időnk kipróbálni, megvalósítani. Itt nem nagy dolgokra kell gondolni, hanem csak valami apróságra. Lepjük meg párunkat egy hát- vagy talpmasszázzsal, esetleg egy kényeztető fürdővel (természetesen kettesben!). Újdonság lehet, és sokat nevethetünk, ha megnézünk egy filmet hang nélkül, és közben együtt szinkronizáljuk azt.
 

Randevú

Ha már együtt élünk a párunkkal, gyakran el is felejtjük, milyen volt randevúkra járni. Kiöltözni, sminkelni, tűsarkú cipőbe bújni, az egész estét csak együtt, egymásra figyelve eltölteni... Hetente, havonta egyszer menjünk újra randevúzni. Egy vacsora egy hangulatos étteremben, esetleg színház, borkóstolás vagy andalgás a Várban… Párunk fantáziáját is feltüzelhetjük, ha csinosan, nem a hétköznapokban megszokott viseletünkben lát.
 
 
Érdemes kipróbálni a fentieket, de ne felejtsük el, hogy ha esetleg egy kis áldozattal, erőfeszítéssel jár is részünkről a megvalósítása, akkor is megéri belevágni! Hatni fog a párunkra, és ezáltal az egész kapcsolatunkra. Még az is előfordulhat, hogy valami hasonló viszonzást kapunk…
 
Várom az ötleteket, hogy Ti mivel próbáljátok színesíteni a párkapcsolatotokat!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja