SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Így varázsolt egy kopár csarnokból csodálatos esküvői helyszínt egy ara

Családinet [cikkei] - 2014-11-12
Egy Redditor Lenabean nevű menyasszonynak elképesztő ötlete támadt! Nem mindennapi esküvői helyszínt választott a nagy nap színhelyéül, ráadásul ő maga díszített fel mindent.
Így varázsolt egy kopár csarnokból csodálatos esküvői helyszínt egy ara

Az amerikai Redditor egy Memphisben található mezőgazdasági centrumot bérelt ki az áprilisi esküvőjére. Az óriási, szürke és kopár csarnokban májustól-októberig piac működik, ahol a helyi termelők árulhatják a portékáikat.

Az ara azonban olyasmit láthatott meg ebben a helyben, amit csak kevesen tudnának elképzelni. 11.000 égő felhasználásával igazán hangulatos esküvői helyszínt varázsolt az amúgy szomorkás atmoszférájú teremből. Az oltárhoz vezető utat szőnyeggel terítette le, és cserepes növényekkel szegélyezte, ezzel eleganciát kölcsönözve a hatalmas térnek.

A hölgy azt is elárulta, hogy nem kellett több százezer forintnak megfelelő dollárt költenie a csarnok dekorálására, ugyanis az összes égőt töredék áron, akciósan vásárolta.


Forrás: huffingtonpost.com
Képek:
Kelly Ginn Photography

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja