SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Megható videó az esküvőn: születésétől az esküvője napjáig minden évben táncolt a lányával egy apa

Kercsó Dorottya [cikkei] - 2020-03-13
Szívhez szóló videóösszeállítással kedveskedett a lányának egy apa az esküvőjén: születése óta minden évben táncolt vele, az erről szóló felvételeket összefűzték, és lejátszották a lagziban. A kisfilm megnézését csak sok papírzsepivel felszerelkezve ajánljuk!
Megható videó az esküvőn: születésétől az esküvője napjáig minden évben táncolt a lányával egy apa

„Ez a mai videó különlegesen kedves a szívemnek. Apukám azóta készült az esküvőmre és az apa-lánya táncunkra, hogy megszülettem. Minden évben táncolt velem, ezt összefűztük, és levetítettük az esküvőmön” – írja a fiatal nő, Sutton a YouTube-ra feltöltött videó alatt.

Az apa még Sutton csecsemőkorában kezdett minden évben táncolni vele, amit valaki – minden bizonnyal az anya - felvett videóra. A háromperces összeállításon nem csak az követhető nyomon, ahogy nő a kislány, hanem az is, hogyan változik az apjához való viszonya: vidám kisgyerekből apjáért rajongó alsós, zavartan nevetgélő tinédzser, végül komoly fiatal nő lesz.

Időközben megszületett a lány saját kisfia is, és elhatározta, hogy folytatja vele a hagyományt.
 

Kapcsolódó cikkeink:

Kép: Nate and Sutton/youtube

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja