SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Egy magyar vőlegény szuper ötletes esküvői videója pörög a neten

Kercsó Dorottya [cikkei] - 2017-06-15
Mészáros Bence úgy gondolta, hogy esküvőjén nem a szokásos tósztot fogja mondani, dalra pedig főleg nem fakad, inkább ismert zeneszámokat felhasználva köszönti fel kedvesét. Később az esküvői beszédet a feleség, Kovács Katalin bevonásával készült jelenetekkel forgatták újra, és így tették közkinccsé.
Egy magyar vőlegény szuper ötletes esküvői videója pörög a neten

Néhány hónappal ezelőtt egy magyar menyasszony készített megható videót párja számára az esküvőjük alkalmából. Most egy vőlegény készült hasonló egyedi formában újdonsült felesége tudomására hozni, milyen sokat jelent neki.

Bence, aki az utalások szerint valószínűleg a kreatív szakmában dolgozik, úgy döntött, esküvői beszéde gerincét mindenki által ismert énekesek soraival tűzdeli tele. A lejátszón ilyenkor az eredeti felvételek hallhatók, a vőlegény pedig tátog. Többek között Gangsta Zolee, Cseh Tamás, Rúzsa Magdi, és a menyasszony névrokona, Kovács Kati dalai csendülnek fel a tízperces beszéd alatt.

A műfajnak már külön neve is van, marryoke, a marry (házasságkötés) és a karaoke szavak összevonásából. A YouTube-ot böngészve számos külföldi pár produkcióját tekinthetjük meg, de tudomásunk szerint hazánkban Katalin és Bence előadása az első ebből a típusból.

Ezúton kívánunk nekik mi is nagyon sok boldogságot, és „sok-sok gyermeket”!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja