SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Pc játék ajánló gyermekeknek: Beetle Ju, a bogárka

Fürst Melinda [cikkei] - 2008-10-15
Sokat emlegetjük gyermekeink heves érdeklődését a számítástechnika iránt, amellyel nem mindig értünk egyet. Megakadályozni nem tudjuk, a mai világ részévé vált a számítástechnika, inkább haladjunk gyermekeink igényével, persze megválogatva, mi kerüljön eléjük a monitoron.

Pc játék ajánló gyermekeknek: Beetle Ju, a bogárka

Találhatunk az interneten gyermekeknek készült oldalakat, ahol mesékkel, mondókákkal, népdalokkal ismerkedhetnek. Ha korainak érezzük, hogy az interneten barangoljon, meglephetjük ügyességi pc játékokkal. Ezek a játékok erőszakmentesek, fejlesztik a problémamegoldó képességet, a játék sodrában a kitartás is fejlődik. Sok játékba  beleépítenek logikai feladványokat is, jó alkalom arra, hogy ha a gyermekünk kérdez, megcsillogtathassuk a tudásunkat, ahogy rávezetjük őket a helyes megoldásra.


Következzen sorozatunkban néhány játék bemutatása:

Beetle Ju

Juval, ezzel a szeretnivaló kis bogáremberkével kell utat ásnod a földben, felszedni minden kincset, ékkövet és érmét. A feladatot megnehezítik a talajban levő kövek, téglák, nehéz súlyok, melyek lehullnak, ha kiásod alattuk a földet és így a fejedre pottyannak. A 36 pályán egyre nehezednek a feladatok, ahogy előbbre jutsz. Le kell győznöd az ellenséget is, miközben mindenhol csöpög a víz, ez is levesz az életerődből.
A szúrós kaktuszok és gyors lila emberek legyőzésében segítenek a kövek, vagy a szuper fegyverek, a dinamit, vagy rakéta, amellyel felrobbanthatod az utat elzáró köveket és fadarabokat. Rafinált segítség a sebzés ellen védettséget adó coca cola, ha megiszod, vagy a növekedő zöld alga, de vigyázz, nehogy téged is elérjen!
Különös módon időnként a gravitáció megfordul: ha felszedegeted a tükröket, a kövek, súlyok nem lefelé esnek, hanem felfelé. Ha túl kevés az életed, még semmi sincs veszve. Ha rábukkansz egy-egy finom falatra, banánra, eperre vagy dinnyére, ezek segítségével ismét feltöltheted az életpontjaidat. Az alagutak is segíthenek kicselezni a nehézségeket, nosza, indulj útra a föld alá, légy Te a nyerő!


minimális rendszerigény


Windows 98/ME/2000/Xp
Processzor: 400MHz
Memória: 64MB
Grafikus kártya: 3D
Merevlemez igény: 150MB

Angol nyelvű, de sok szöveg nincs benne, magyar leírású kézikönyvvel.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja