SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Pintácsi Viki: Ünnepek Dalai

Családinet [cikkei] - 2009-02-26
 [X]

Pintácsi Viki énekesnő, műsorvezető, 3 gyermekes édesanya az idei esztendőben, folytatva a tavalyi év sikeres menetét, egy újabb gyermeklemezzel kedveskedik a kicsiknek és szüleiknek.
Pintácsi Viki: Ünnepek Dalai

Az ÜNNEPEK DALAI címre keresztelt album, gyűjteménye 13 vadonatúj dalnak, melyek az esztendő során fellelhető ünnepekre kínálnak talpalávalót. A dalokat Sihell Ferry írta, míg a szövegekért maga az előadó felel.

A dalok:
Mesebeli karnevál, Boldog szülinapot, Nyuszi hopp, Anya csak egy van, Vakáció, A szívemben a hely még jár neked, Ez a mi napunk, Névsoroló, Halloween, Örökre együtt, Mikulásváró, Gyertya lángnál, Viszlát Óév

Viki vallja, hogy a gyermekeknek semmivel sem kell gyerekesebb vagy egyszerűbb zenét írni, mint a felnőtteknek, csupán a szövegekben kell számukra érthetőbbet és megfelelőbbet produkálni.  3 gyermekes édesanyaként (Anka 10, Viktor 7 és Zolna 2 éves) tökéletesen ismeri a manók gondolatait, problémáit, témáit, így az egyébként nagyon tempós, jól táncolható, bulis dalok számukra fontos kérdéseket taglalnak.

Te-showFenti filozófiát alátámasztja az is, hogy a stúdiófelvételek során Viki rengeteg, sokszólamú háttér vokállal színesíti a dalokat, már-már erősen igényesen, de persze a hangos és huncut gyerekek hangja sem hiányzik a CD-ről.



Érdekesség, hogy a dalok között egyfajta összekötő konfok hangzanak el, melyek Viki két nagyobb gyermekének vicces és aranyos párbeszédei.

A CD-vel egy időben megjelenik Viki új, harmadik egyben speciális, kereskedelmi forgalomba nem kerülő könyve, mely amúgy „Ni csak, ki beszél?” stílusban íródott. A szerző ezúttal egy 7 éves kisfiú szemszögéből láttatja a családi ünnepeket. A „Te-show” sorozat első kötetét, Viktor és Anka rajzai, a CD dalainak szövegei, valamint Viki saját készítésű, kedvenc fekete-fehér fotói illusztrálják.



Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja