SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Kukoricás-kapros csirkeragu zöldségkörettel

Szoboszlai Beáta [cikkei] - 2011-05-09
Jön a nyár, jön a friss zöldségek, többek közt a kapor ideje. Rengeteg módon használható, de vegyünk most egy egyszerű és gyors receptet.
Kukoricás-kapros csirkeragu zöldségkörettel

Hozzávalók 2 személyre:

  •  60 dkg csirkemell
  •  só, bors, delikát
  •  1 dl tejföl
  •  olaj
  •  1 cs. kapor
  •  100 g kukorica
  •  0,5 kg vegyes zöldségköret
  •  1 kávéskanál liszt

Mossuk meg a csirkemellet, daraboljuk fel, tegyük serpenyőbe és olajon pirítsuk meg. Sózzuk, borsozzuk, tegyünk bele 1,5 dl vizet, a kukoricát és az apróra vágott kaprot. Lefedve pároljuk készre a húst. Közben főzzük meg a zöldségeket a körethez. Amikor a hús megpuhult, a tejfölhöz kavarjunk 1 kávéskanál lisztet, majd öntsük a húsra, és kevergetve forraljuk fel. Gyors, finom és egészséges étel, főként annak, aki szereti a kaprot.

2011. áprilisi pályázatra beküldött recept.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja