SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Brad és Angelina mégsem szakítanak?

Üstöky Viktória [cikkei] - 2009-06-22
A közelmúltban olyan hírek jelentek meg, amelyek a két színész szakításáról szóltak. Angelina mendzsere azonban cáfolja ezt a hírt, szerinte ez nem igaz. Megbízható forrás is állítja, hogy vannak köztük veszekedések, de ennek ellenére jól megvannak egymással, Brad pedig élvezi az apaságot. A színészpár 2005 óta van együtt, hat gyerekük van.
 Brad és Angelina mégsem szakítanak?

A szakításról szóló hírek kiindulópontja az volt, hogy Angelina rajtakapta Bradet, amint a bébiszitterüket simogatja. Angelina akkor teljesen kikelt magából és fiatal lányt azonnal elzavarta a háztól.

ikrekA sajtó munkatársai Angelina menedzserét is megkeresték, aki cáfolja a szakításukról szóló pletykákat, szerinte a pár együtt van továbbra is, és boldogok egymással, igaz veszekedések, viták továbbra is vannak köztük.

Szintén cáfolat a szakításra az, hogy a pár együtt jelent meg Cannes-ban az Inglorious Bastards című film bemutatóján és az azt követő partin folyton egymás közelségét keresték és úgy turbékoltak, akár a galambok.

Brad és Angelina a Mr. És Mrs. Smith című  közös filmjük forgatásán figyeltek fel egymásra, ahol házaspárt alakítottak. Az alakítás olyan jól sikerült, hogy a való életben is összejöttek, igaz nem házasodtak még össze.

Saját gyermekeik, Shiloh Nouvel és az ikrek Vivienne Marcheline és Knox Leon mellett, három gyermeket fogadtak örökbe: a koreai kisfiút Maddoxot még Jolie egyedül fadoptálta, Zaharát, az etióp kislányt és Paxot, a vietnami kisfiút, pedig már közösen fogadta örökbe a pár.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja