SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Robert Redford feleségül vette német kedvesét

Üstöky Viktória [cikkei] - 2009-07-16
A színész titokban, mindössze 30 ember előtt vette feleségül húsz évvel fiatalabb kedvesét Sybille Szaggarst Hamburgban.
Robert Redford feleségül vette német kedvesét

A 71 éves Redford és az 51 éves Szaggars egy protestáns szertartás keretében mondta ki az igent, amelyen mindössze 30 vendég volt jelen. A ceremónia német nyelven zajlott le, mivel a Redfordszínész jól beszéli a nyelvet. Nászukat annyira sikerült titokban tartani, hogy csak pár nap múlva számolt be róla egy helyi újság.

A színésznek ez a második házassága, előző feleségétől, Lola van Wagenentől 30 év házasság után vált el. Az asszonytól három gyermeke született, a 48 éves Shauna, a 46 éves Jamie és a 38 éves Amy.


A festőnő Sybille-t a saját maga alapította Sundance független filmfesztiválon ismerte meg. A pár tizenhárom éve él együtt az amerikai Utah államban.


 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja