SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Újabb játszótér Újbudán vandál biztos szemetesekkel

Családinet [cikkei] - 2009-12-02
Újbuda gyermekei újabb modern játszóteret vehetnek birtokba. A játékokon lévő színes, festett mesefigurák a kerületben dolgozó megváltozott munkaképességű fiatalok keze munkáját dicsérik.
Újabb játszótér Újbudán vandál biztos szemetesekkel

Az önkormányzat mintegy 18 millió forintból valósította meg Madárhegyen a 100%-ban magyar játszóeszközökkel felszerelt játszótérjátszóteret, melynek különlegessége a mesefigurákkal színesített vandál biztos beton szemetesek. A játékokat Molnár Gyula, Újbuda polgármesterének ünnepélyes megnyitóját követően a Gazdagrét-Törökugrató Általános Iskola kisdiákjai és a környék lakói próbálhatták ki először.


Madárhegy lakói átvehették a már régóta áhított játszóteret, melyet Újbuda önkormányzata mintegy 18 millió forintból valósított meg. A gyerekek magyar mesterek által készített játszóeszközök közül válogathatnak majd kedvükre. Az önkormányzat fontosnak tartja a játszótér és környéke tisztaságának megőrzését, ezért vandál biztos szemeteseket helyezett ki. A tárolók betonból készültek, rozsdamentesek és a földbe lettek süllyesztve, így azokat még feldönteni sem lehet. A rajtuk lévő színes, festett mesefigurák a kerületben dolgozó megváltozott munkaképességű fiatalok keze munkáját dicsérik.
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja