SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Jótékonysági tanszergyűjtés a Zöld Pardonban

Családinet [cikkei] - 2013-08-16
Idén is jótékonysági tanszergyűjtési akciót szervez a Zöld Pardon: a szórakozóhely közönségétől augusztus 25-ig várják az új vagy használt, de jó állapotú iskolaszereket, amelyeket az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül rászoruló családoknak juttatnak el.
Jótékonysági tanszergyűjtés a Zöld Pardonban

Iskolatáskát, tolltartót, földgömböt, füzetet, vonalzót, körzőt, számológépet, radírt, tollat, ceruzákat, vízfestéket vagy zsírkrétát várnak az adományozóktól. A tárgyakat a Zöld Pardonban kijelölt gyűjtőponton lehet leadni - tudatták csütörtökön a szervezők az MTI-vel.

Az augusztus 25-ig tartó kéthetes akció ideje alatt a szórakozóhelyen fellép az Európa Kiadó, az Irie Maffia, a Dalriada, a Vad Fruttik, a Depresszió és a Freshfabrik is, valamint az amerikai Awolnation és a jamaicai Capleton.


Tavaly két hét alatt 450 füzetcsomag, tízméternyi vonalzó, legalább 50 iskolatáska, több száz tolltartó, több ezer toll, ceruza, zsírkréta, vízfesték, számológép és földgömb érkezett a gyűjtésre, így 15 általános iskolai osztálynak lett elegendő, a tanévkezdéshez szükséges tanszere Budapesten és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A gyűjtés alatt beérkezett játékokat egy árvaházba juttatta el a Jól-Lét Közhasznú Alapítvány.

Forrás: MTI
Kép: ammer, freedigitalphotos.net

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja