SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Véletlenül zárták a forró kocsiba a babát - rendőrök törték be a szélvédőt Siófokon

Családinet [cikkei] - 2017-07-03
Átforrósodott autóból mentették ki a 9 hónapos kisbabát Siófokon.
Véletlenül zárták a forró kocsiba a babát - rendőrök törték be a szélvédőt Siófokon

/A kép csak illusztráció/

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. július 1-jén 15 órakor külföldi szülőktől érkezett segélyhívás, mert egy siófoki üzletház mélygarázsában véletlenül bezárták az autóba kisgyermeküket.

A körzeti megbízottak a helyszínre siettek, ahol kiderült, hogy a járműben maradt az indítókulcs, így azt kívülről nem lehetett kinyitni. Tekintettel a forróságra, a rendőrök betörték a gépkocsi szélvédőjét és kiszabadították a láthatóan megviselt csecsemőt. A szülőket a kisbabával együtt kórházba kísérték, ahol az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy nem esett baja.

Az utóbbi időben több autóban felejtett vagy hagyott csecsemőről is olvashattunk - Fóton és külföldön egyaránt. Bár a siófoki esetben nem mozdultak el a szülők a kocsi mellől, a tízéves kisfiú találmánya, mely megmentheti a forró autóban hagyott gyerekek életét, ez esetben is jó szolgálatot tehetett volna addig, amíg megérkezik a segítség.

Forrás: police.hu
Kép: 
Tammydz / Pixabay

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja