SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Elsőfokú figyelmeztetés az ország nagy részére - szerdán akár 37 fok is lehet

Családinet [cikkei] - 2017-06-26
A tartós hőség veszélye miatt négy északkeleti megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki keddre a meteorológiai szolgálat.
Elsőfokú figyelmeztetés az ország nagy részére - szerdán akár 37 fok is lehet

Az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő este, az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében azt írta: a középhőmérséklet kedden az északi hegyvidék térségét leszámítva már sok helyen érheti el a 25 Celsius-fokot.

A tartós hőség veszélye miatt Budapestre, valamint Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére adták ki az elsőfokú figyelmeztetést.

Az előrejelzés szerint kedden több órára kisüt a nap. Az Északi-középhegységben és a nyugati határnál lehet futó zápor, egy-egy zivatar. Emellett megélénkül, északnyugaton meg is erősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 14-20, a legmagasabb 29-34 fok között valószínű.

Szerdán tovább erősödik a kánikula, akkor akár 37 fokig is melegedhet a levegő.

Ha lehet, ne menjünk délután a tűző napra - a kánikulát azonban még otthon sem könnyű átvészelni a kisebbekkel. Olvasd el kapcsolódó cikkeinket: 

Forrás: MTI
Kép: Unsplash / Pexels

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja