SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Elhunyt a kisfiú, aki azt játszotta az iskolai kiránduláson a barátaival, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni

Németh Noémi [cikkei] - 2024-06-10
A 13 éves Áront a baleset után sikerült újraéleszteni, ám pár nap múlva életét vesztette. Édesanyja elmondta a híradónak: a kisfiú napok óta másról sem beszélt, annyira várta az iskolai kirándulást.
Elhunyt a kisfiú, aki azt játszotta az iskolai kiránduláson a barátaival, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni

Múlt hétfőn történt a tragikus baleset a komáromi szabadidőpartkban: az iskolai kiránduláson részt vevő kisfiú versenyzett a barátaival, hogy melyikük tud tovább a víz alatt maradni - tudta meg az RTL Híradó.

Áron azonban nem tudott úszni. Társai akkor vették észre, hogy baj van, amikor percekig maradt mozdulatlanul a víz alatt.

Azonnal segítségért siettek: először az úszómester kezdte meg az újraélesztést a gyereken, aki ekkor már nem lélegzett. Ezután mentő és mentőhelikopter érkezett a helyszínre. Sikerült újraindítani a fiú keringését, és helikopterrel szállították kórházba - az esetről az Országos Mentőszolgálat is beszámolt a Facebookon.
 


 

Pár nappal később azonban életét vesztette. Az orvosok megállapították, hogy a gyerek teljesen egészséges volt.

A kisfiú édesanyja nem érti, miért engedték gyermekét a 2 méter mély medencébe, mivel nem tudott úszni. A Híradónak elmondta: Áron izgatottan várta az iskolai kirándulást, napok óta másról sem beszélt.

A család még el tudott búcsúzni Árontól a kórházban.

A szabadidőpark vezetősége belső vizsgálatot rendelt el, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-Főkapitányság pedig foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított bűntetőeljárást.

Őszinte részvétünk a család számára!

Indexkép (illusztráció): Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja