SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Feng shui szimbólumok

Kókai Kata [cikkei] - 2006-05-22
A Feng shui számtalan szimbólumot használ, melyek mindegyike szerencsét hozhat a különböző életterületeken.
Feng shui szimbólumok

A jól megválasztott szimbólumok segíthetnek a magánélet javításában, a jobb anyagi helyzet megteremtésében, a sikerek elérésében. Az egyes szimbólumokat más-más területre kell elhelyezni, hogy kifejtsék jótékony hatásukat. Akár kép, akár szobor formájában helyezzük el lakásunkban, mindenképpen szerencsét hoz. Nem csak a lakás díszeként szerencsések, de ajándékötletnek is megfelelőek.

Bagoly

Sok kultúrában a tudás szimbóluma, s a Feng shui szerint is szerencsét hoz a tudásban, önművelésben. Helyezzük lakásunk, vagy íróasztalunk ÉK-i részére.

Buddha

A kövér kis Buddha szobrok az élet minden területén szerencsét hoznak. Zsákos Buddhát helyezzünk arra a területre, ahol gondjaink vannak. Buddha kisgyerekekkel a gyermekáldásban hozhat szerencsét. A kínai pénzeket tartó Buddha anyagi sikert ígér.

Fu’k, Lu’k, Sau

A három Istenség szerencsét hoz, hosszú, boldog életet ígér. Olyan szimbólum, mely egyetlen jól elrendezett lakásból sem hiányozhat.

Hal

Az aranyhalak, a pontyok csillogó pikkelyei a pénzt szimbolizálják, így érdemes belőlük tartani néhányat a lakásban. Aranyhalak mindig páratlan számúak legyenek, s tartsunk mellettük egy fekete halat is, amely elűzi a balszerencsét.

Háromlábú béka

Liu Hai egyszer egy pénzérmével kicsalogatta a tóból a békát, melynek három lába volt. Hazavitte, s attól fogva gazdagon élt. A monda alapján a háromlábú béka, szájában pénzérmével szerencsét és gazdagságot hoz. Tartsuk az asztal alatt, vagy a DK-i területen.



A ló szerencsét hozhat a szerelemben. Magányos emberek helyezzék el egy ló képét a Déli területen, s nemsokára partnerre találnak.

Növények

A legjobb az élő, egészséges virág, mely vonzza a chi-t. Fontos, hogy lakásunkban ne legyenek száraz, vagy elhalt virágok. Ha nem tudjuk gondozni növényeinket, tartsunk selyemvirágot, ennek hatása majdnem egyenértékű az élő növényével. A vastag, húsos levelű növények a pénz területére helyezve gazdagságot hoznak.

Szélcsengő

A szélcsengők számtalan módon használhatók. Segíthetnek a pártfogók elnyerésében, az ajtó elé akasztva bevonzzák a chi-t a lakásba. Lakáson belül mérsékelhetik a túl gyorsan áramló energiákat.

Teknős

Az északi oldalon elhelyezett teknős szerencsét hoz a munkában. A sárkányfejű teknős hátán kisteknőssel több területen is segíthet. Ha aranyszalagot teszünk a szájába, anyagi sikert hoz, piros szalaggal megerősíti kapcsolatunkat, segíti az újrakezdést, kék szalaggal a szájában pedig egészséget hoz.

Minden terület erősítésére más és más szimbólum használható. A szimbólumok, s a kínai mondák részletesebb megismerése segíthet abban, hogy ne csak szebbé, de harmonikusabbá is tegyük
lakásunkat.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja