SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ingyen luxus 7 éves korig - Ramada Resort - Aquaworld Budapest a gyerekekért

Családinet [cikkei] - 2011-01-26
 [X]

Budapest és Közép-Magyarország családbarát szállodája, a Ramada Resort - Aquaworld Budapest újabb figyelmességgel kedveskedik a kisgyermekeseknek. A legkisebb vendégek 7 éves korukig ingyen pihenhetnek négycsillag superior színvonalon. És még egy jó hír! Ez a kedvezmény összevonható más akciókkal, így valóban baráti áron vehetik igénybe a Ramada Resort - Aquaworld Budapest komplexum összes szolgáltatását a kisgyermekes családok.
Ingyen luxus 7 éves korig - Ramada Resort - Aquaworld Budapest a gyerekekért

Ramada Resort - Aquaworld BudapestAki gyakorló szülőként már utazott kisgyerekkel, pontosan tudja, hogy mennyire sok apró dolog lehet nagyon fontos, és mi az, ami a családok számára igazán emlékezetessé teszi a pihenést. A mai világban már természetes, hogy nem kell az összes babaholmit magunkkal vinni az útra, mert a szállodában elérhetőek és igény esetén rendelkezésre állnak. Ennek ellenére az igényes környezet és a különleges figyelem nem mindenhol természetes. Van, ahol elintézik a gyerekbarátságot egy-két etetőszékkel, pelenkázóval, máshol pedig úgy gondolják, hogy ennél jóval többre van szükség a kellemes pihenéshez. A gyerekek pontosan tudják, érzik, hogy hol jó lenni. Az ő felhőtlen mosolyuk, önfeledt boldogságuk a garancia arra, hogy a szüleik is ki tudják pihenni magukat.

A Ramada Resort - Aquaworld Budapest eddig is kitűnt a fővárosi és Budapest környéki szállodák közül azzal, hogy a megszokottnál komolyabban veszi még a legifjabb ügyfeleket is. A szállodában a kötelezőnek számító etetőszéken és babaágyon túl az étterem sincs kinevezve a felnőttek birodalmává! Az étkezéseknél Hipp sarok várja a babákat, bébiétellel, melegítővel, partedlivel, a nagyobb apróságok meg önállóan válogathatnak a finomságokból a nekik berendezett mini-svédasztalról.
Stratégiai partnerük a Huggies, akik úszópelenkával és további apró ajándékokkal kedveskednek a legkisebbeknek.

A szülőknek nem kell kapkodni az ételek elfogyasztásával, ugyanis a gyerekek gyorsan felfedezik az éttermi játszósarkot, vagy birtokba veszik a kalandos Bongo Kids Clubot! Ebben az egyedülálló játékbirodalomban a piciket totyogóvár, a nagyobbakat pedig profi, biztonságos kétszintes játszóház várja, Lego játékasztalokkal és kreatív foglalkozásokkal. És mindez úgy áll vendégeink rendelkezésére, hogy biztosítjuk a hozzáértő gyerekmegőrzést, így az Aquaworld és a Ramada Resort felnőtt vendégei egy időre teljes figyelmüket a saját szórakozásuknak és egymásnak szentelhetik. A kisebb gyerekek szülei mostantól zavartalanul kipróbálhatják a csúszdákat, úszhatnak, szaunázhatnak, vagy kikapcsolódhatnak a szálloda keleties hangulatú Oriental Spa- és Fitneszközpontban.

A kalandos csúszdázás, a frissítő szaunázás vagy a pihentető masszázs után pedig ismét egyesülhet a család, hogy újult erővel vethessék bele magukat a Ramada Resort - Aquaworld Budapest által kínált világ csodáiba.

Képgaléria:

Ramada Resort - Aquaworld Budapest Ramada Resort - Aquaworld Budapest Ramada Resort - Aquaworld Budapest Ramada Resort - Aquaworld Budapest

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja