SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Gyermekoltás sírás nélkül? Lehetséges! (videó)

Németh Noémi [cikkei] - 2015-10-14
A videón látható gyerekorvos igazán mindent megtesz azért, hogy az apró páciensek észre se vegyék, mi történt.
Gyermekoltás sírás nélkül? Lehetséges! (videó)

Amikor gyermekünket orvoshoz visszük, a rendelőben való várakozás csendjét gyakran keserves sírás, hátborzongató kiáltozás zaja töri meg - általános rémületet okozva ezzel a kis betegek körében.

Az ijedt tekintetek azonnal a félelmetes ajtóra szegeződnek, ahonnét a sikítozás szűrődik ki, az anyukák pedig együttérzően állapítják meg, hogy valaki biztos éppen oltást kap... Ismerős jelenet?
Az ajtó másik oldaláról nézve még nehezebb a helyzet: amikor saját gyermekünk kap szurit, általában komoly kihívást jelent a fájdalomtól először megszeppent, majd hatalmas sírásba kezdett gyerek megnyugtatása.

Pedig nem kell ennek feltétlenül így történnie. Ha az embernek olyan szuper dokija van, mint az itt látható férfi, akkor elfelejthetjük a sírást.

Nézd meg, milyen ötletes kis műsort rendez a figyelemelterelés jegyében!

Na, ki szeretne ilyen gyerekorvost?

 

Kép: whitesession / Pixabay

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja