SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Pedagógusok tiltakoznak a kötelező oltás ellen: szerdára szerveznek demonstrációt

Németh Noémi [cikkei] - 2021-11-16
Szerda este kezd tiltakozásba pedagógusok egy csoportja, de időközben egészségügyi dolgozók és más, kötelező oltást bevezető cégek alkalmazottai is jelezték, hogy csatlakoznának.
Pedagógusok tiltakoznak a kötelező oltás ellen: szerdára szerveznek demonstrációt

Békés demonstráció szerveződik Mohácson november 17-én Együtt a kötelező oltás ellen névvel, eddig 95-en jelezték, hogy részt vesznek az eseményen.

A demonstrációt a pedagógusok kezdeményezték, ezért meghívták a PSZ-t és a PDSZ-t is, mondta el Hetykei Csaba, az esemény egyik szervezője az Indexnek.

Időközben azonban más területeken dolgozók is jelezték, hogy részt vennének a demonstráción, akik számára szintén kötelezővé tették az oltás felvételét.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Gulyás Gergely jelentette be október végén a kormány döntését, melynek értelmében a munkaadók előírhatják a koronavírus elleni védőoltást a munkavégzés feltételeként, ha a dolgozók biztonsága ezt kívánja. Ezt az állam mint munkaadó is érvényesíteni fogja, az önkormányzatoknál pedig a polgármester dönthet az oltás előírásáról - tette hozzá.

Olvasd el ezt is: 

Jelenleg komoly pedagógushiány áll fenn az országban - félő, hogy a kötelező oltás miatt még többen hagyják majd el a pályát, esetleg olyan magán- vagy egyházi fenntartású iskolákban folytatják majd a munkát, ahol nem elvárás az oltás felvétele.

Olvasd el ezt is:

Indexkép: MTI / Bús Csaba

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja