SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

3 lépés apu visszahódítására

[cikkei] - 2004-03-15
Apró fogások, huncutságok, melyekkel ismét olyan lehet mint az első randin!
3 lépés apu visszahódítására

Újjítani pedig lehet! De nem feltétlenül más ágyában kell keresni a vigaszt és a megoldást.

Érdemes újfajta dolgokat bevezetni a szexuális életbe. Hiszen a segédeszközök és ötletek tárháza szinte végtelen.

Első lépés: odafigyelés, magunkra és rá

Ne várjuk haza aput úgy, ahogyan mindig: ha eddig otthoni ruhában, hajcsavarókkal a fejünkön, vacsora készítés után étel-illat mámorában üdvözöltük férjünket, most változtasson: emlékezzen vissza milyen volt a kapcsolat legelején: csinosan, illatosan, fitten, jókedvűen és elsősorban vágyakozva, sóvárogva.

Tegyünk úgy mintha ez lenne az első randi, mintha minden ezen múlna (és végső soron sokminden múlhat ezen, hiszen ha belegondolunk, a kis ragadozó, inkább ugrik a friss finom husira, mint a jobban bejáratott régire. Gondolom, ezt senki sem szertné).

Öltözzön föl, kihívóan, vegye fel legszexisebb fehérneműjét és várja mosolyogva. Az állandó viták, szemrehányások, követelőzések mgmérgezik a kapcsolatot és tönkreteszik azt. Legyen feltűnően figyelmes és kedves. Igyekezzen ezen az estén a kedvében járni. Csak vele törődjön ezúttal. Ennyit mindenki megérdemel!

Második lépés: Egy kis neveletlenség

Ez tulajdonképpen rá va bízva a végtelen és buja fantáziájára. Én csak ötleteket tudok adni. Legyen huncut: kezdje az estét néhány kósza szóval, megjegyzéssel. De ezek legyenek pikánsak, akár szemtelenek is. Elevenítse fel az ősidők vad, élményteli szertkezését és hagsúlyozza, mennyire jó volt és mennyire imádta amikor éppen ezt-azt csinált. Mondja meg neki, hogy most is nedves a bugyija ha erre gondol. A jelszó: csak bátran. A férfiak szertik, ha az asszony nem mindig angyal. Egy pasim azt mondta: "-A nő legyen társaságban szűz apáca, de ha hazaérünk váljon a legjobb kurvává!"-ebben van valami, ez a pasik álma. Ha érdekessé, kiszámíthatatlanná válunk, az felkelti a figyelmet és a bennük szunnyadó vadászösztönt! Ezután biztosan lecsap a prédára: önre!

Harmadik lépés: A zsákmány

Ekkor lepje meg őt ismét. Egy vad fehérneművel, vagy valamiféle játékos öltözettel, mint pincérnő, ápolónő stb jelmez. Vigyen be egy új eszözt az ágyba. Például egy feltűnő színű vibrátort.Csinálják úgy, olyan pózban, ahogyan eddig nem. Nézzen bele a Káma Szútrába és biztosan ötletre lel!  Maszturbáljon előtte, vagy még hatásosabb, olyan helyen elégíti ki önmagát, ahol ura megláthatja és "véletlenül" meg is látja. Ez nagyon izgatóan hat a pasikra. Egymás testéről is ehetnek, nagyon erotikus és érzéki játék ez! Ím, megadtam a segédletet, most itt az ideje, hogy azt és úgy valósítsa meg, ahogyan az vágyaiknak megfelel. De egy a lényeg, az ágyban mindent szabad ami kettejüknek jó!

Végszó:

Ezt ismételje meg kellő gyakorisággal és meglátja: A hála nem marad el! Nők vagyunk, mindannyiunkban rejlik egy kis hucutság.

 UI:

Ha már elhatalmasodott önön a mindennapos fejfájás, érdemes beszerezni egy hatásos fejfájáscsillapítót!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
Klimax: teljes kép a változókorról

Klimax: teljes kép a változókorról

Vannak, akiket hirtelen és váratlanul ér, hogy beléptek a változókorba, míg mások évek óta tudatosan készülnek rá. Mutatjuk, melyek a klimax tünetei, és hogy milyen életmódbeli és étrendbeli változásokkal tudunk enyhíteni a kellemetlenségeken.
Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

A női ciklus során számos változást tapasztalhatunk, amelyek közül az egyik leggyakoribb a barna folyás. Sokan aggódnak, amikor ilyen jelenséget tapasztalnak, hiszen nem mindig egyértelmű, hogy mi állhat a háttérben.
Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

A betegszervezetek olyan non-profit szervezetek, amelyek rendkívül értékes segítséget adhatnak különböző krónikus betegségben szenvedőknek a klasszikus értelemben vett betegellátáson túl. Ezek a szervezetek adott betegségcsoportok szerint szerveződnek, és döntően önkéntesek munkáján alapulnak. A Magyar Tüdőfibrózis Egyesület a tüdőfibrózissal élők számára nyújtja azokat a betegszervezeti szolgáltatásokat, amelyek jelentős befolyással lehetnek az érintettek életminőségére.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
A szerkesztő ajánlja