SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Legalább százan kérték már meg a kezét a 140 centi hosszú haja miatt

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-08-31
Térdig érő hajával azonnal belopja magát a férfiak szívébe Jasmine, akinek egyszer valaki 250 ezer fontot ajánlott fel azért, hogy megkaphassa a lány levágott haját. Neki azonban esze ágában sincs megszabadulni tőle.
Legalább százan kérték már meg a kezét a 140 centi hosszú haja miatt

/Kiemelt képünk illusztráció/

"Bombáznak az ajánlatokkal és vannak akik szó szerint könyörögnek, hogy mondjak igent"

Jasmine Larsen csaknem másfél méter hosszú hajzuhatagával egy igazi Rapunzel. A Bristolban élő 22 éves nő 2017-ben kezdte el növeszteni a haját. Dús, vörös tincsei pedig évről évre egyre hosszabbak, ma már 140 centiméteres hajjal büszkélkedhet a lány. 

Azt mondja, a haja miatt már több százan kérték meg a kezét, de más ajánlatokat is kapott a közösségi médián keresztül.
 


 

Egyszer valaki például 250 ezer fontot ajánlott fel neki, cserébe pedig azt kérte, hogy vágja le és küldje el neki a haját, ő azonban ezt visszautasította.

Amikor először osztott meg fotókat és videókat a hajáról, akkor nem gondolta volna, hogy ekkora rajongótábora lesz. Amikor 10 ezer követőnél járt, akkor kezdték el felkeresni különféle márkák képviselői, és idegen férfiaktól is kapott ajánlatokat.

"Amikor először kaptam ajánlatot, tényleg elgondolkodtam rajta, mert ez rengeteg pénz” – ismerte be.
 


 

Azt is elmesélte, hogy egyszer valaki egy videót kért tőle, amiért 3 ezer fontot ajánlott fel. Azt szerette volna, hogy a párja nyalja meg a haját, ám akkor épp egyedülálló volt, és nem akarta, hogy bárki megnyalja a tincseit. 

Sokan pedig különféle frizurákat kértek tőle. De olyan is előfordult, hogy egy férfi egy videót készített neki, amiben egy rajzfilmfigura felfalja a hosszú haját. Emellett pedig rengeteg házassági ajánlatot is kapott már. 

"Szerintem azért kapok ennyi ajánlatot, mert tudják, hogy egyedülálló vagyok, hosszú a hajam és kedves is vagyok. Szóval egyszerűen csak bombáznak az ajánlatokkal és vannak akik szó szerint könyörögnek, hogy mondjak igent" - mondta Jasmine.
 


 

A földig szeretné növeszteni

Jasmine korábban egy tudományos kiadónál dolgozott szerkesztőként, most pedig egy saját céget vezet, és azt tervezi, hogy a haját egészen a földig növeszti. 

"Szeretném elérni, hogy egyszer a földig érjen, aztán talán a csípőmig visszavágatom, és megtartom azt a hosszúságot" - árulta el a fiatal nő. 

A hajának ápolására is nagy figyelmet fordít. A teljes hosszán kókuszolajat használ, a fejbőrén pedig rozmaringos kezelést alkalmaz, ezután kerül rá a sampon és a kondícionáló. Két mosás között különféle olajakkal ápolja haját.

Emellett olyan frizurákat visel, amelyek védik a haját, és nem használ hőformázó eszközöket sem, éjjel pedig hajsapkát is hord. 

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja