SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Játékba rejtett tanulás

Ádám Olga [cikkei] - 2009-09-14
Tanulni, tanulni, tanulni... kétség nem férhet hozzá, hogy fontos! De a kiemelkedéshez valami MÁS is kell!

Sakktáblás Játékok Módszertani tanfolyam
szeptember 18-21.
Játékba rejtett tanulás

Tanulni, tanulni, tanulni... kétség nem férhet hozzá, hogy fontos! De vajon a tanulás leghasznosabb, legmegtérülőbb formája az iskolapadban görnyedni a könyv fölött? Biztos, hogy ettől lesz gyermeked sztárügyvéd vagy filmcsillag, vagy sikeres vállalkozó?

Ne érts félre, véletlenül sem mondanám azt, hogy az iskolai tanulás nem fontos. Úgy gondolom, hogy végigyűrni a kötelező tanéveket megtoldva érettségivel, esetleg diplomával is: nélkülözhetetlen ahhoz, hogy "bent maradj". Ám lehet, hogy nincs igazam, de szerintem még a "bentmaradásnál" fontosabb "kiemelkedni" ! :-) S szerintem nincs az a kitűnő bizonyítvány, ami ezt biztosítaná.

Véleményem - s tapasztalatom - szerint kiemelkedni az fog, aki valami MÁST tud. Valami olyat, amit a többiek az iskolában nem tanultak. Valamit, amiből a legjobb, vagy legalábbis kiemelkedik a tömegből.

Segíts gyermekednek irányt választani, de hagyd, hogy válassza azt, amiben úgy érzi kiemelkedhet. Hívd a játékokat segítségül, hogy kipuhatold és megalapozd a jövőbeni tehetségét!

Én a sakkjátékot válaszottam magamnak, és ma már látom, hogy jól döntöttem. Sakkjáték a játék élvezetén túl rengeteg hasznos képességgel vértezett fel, s millió dolgora megtanított, melyek az iskolában is hasznomra váltak, és ma is érzem hatásukat felnőtt fejjel. Ráadásul nekem a sakk lett az életem.

S mivel megtehetem, így majd gyeremekeimnek is tálcán kínálom ennek a játéknak a lehetőségét. Kezemben s fejemben van a Sakktáblás Játékok teljes módszertana, mellyel bármely óvodást elvarázsolhatnak, s akár egy életre rabul ejthetnek a 64 mező mesés szereplői. S most Neked is szívesen megtanítom az összes játékot, hogy a Te gyermekeid profitálhassanak a sakkjáték végtelen képességfejlesztő lehetősőgből, még akkor is, ha az életük folyamán mégsem ez lesz az iránymutató.

Gyere el az első nyílt Sakktáblás Játékok Módszertani tanfolyamra

Ideje: szeptember 18-21.

Helye: Budapest, X. ker.

Bővebb információ, jelentkezés:

http://www.sakkovi.hu/index.php?belso=modszertani.txt

Ádám Olga


Ádám Olga
Képességfejlesztés a sakktáblán

A Sakk-Ovi oktatói gárdája egyelőre csak Budapesten és környékén, de remélhetőleg hamarosan kicsit távolabbi településeken is sakkozni tanítja a legfiatalabb (3-8 év közötti) korosztályt.
Óvodákban, iskolákban és más helyszíneken szervezünk heti rendszerességgel sakkfoglalkozást.

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-20/544-77-76
E-mail: info@sakkovi.hu
Honlap: http://www.sakkovi.hu/

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja