Baconos - zöldfűszeres juhtúróval töltött gomba
Hozzávalók:
- 30 dkg juhtúró
- snidling
- újhagyma
- póréhagyma
- bors
- só
- 50 dkg csiperkegomba
- 30 dkg csíkozott bacon
A gombákat megtisztítjuk, a szárát kiszedjük. A baconcsíkokat pici kockákra vágjuk, (3 darabot félreteszünk a gombák tetejére) ropogósra pirítjuk. A zöldfűszereket apróra vágjuk és elkeverjük a juhtúróval. Borsozzuk, igény szerint picit sózzuk, beleforgatjuk a kisütött bacont.
A keveréket beletöltjük a gombafejekbe, a tetejére baconcsíkokat helyezünk, előmelegített sütőben fél óra alatt megsütjük.
2011. áprilisi pályázatra beküldött recept.
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
Közösségi hozzászólások: