Bakonyi aszusz módra
Hozzávalók: 8 szelet disznóhús/kis szelet,
15 dkg gomba,
hagyma,
pirospaprika,
tejföl/liszt,
babérlevél (ez fontos),
só, bors, parika, paradicsom
Recept leírása: A hagymából készítek pörkölt alapot (mivel Én kuktában csinálom) beleteszem a húst, gombát, fűszereket és 20 perc alatt kész. Utána behabarom a tejföllel. Ha nem kuktában csinálom az alaplé ugyanaz, de előbb a húst főzöm, utána hozzáadom a gombát és ha kész behabarom. Így tovább tart. BABÉR nagyon fontos. Nálunk ez az ünnepi menü. Én tésztával tálalom.
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
Közösségi hozzászólások: