SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Fűzőcske, de okosan 1. - Mobilékszerek

Krea Kata [cikkei] - 2010-07-29
Szeretnél Te is egyedi díszt a telefonodra? Megmutatjuk néhány ötletünket, hátha beindul tőle a fantáziád. Ha megtetszett valamelyik díszünk, szavazz, melyik elkészítési módját szeretnéd egy későbbi cikkben megismerni.
Fűzőcske, de okosan 1. - Mobilékszerek

Miért használunk telefonunkhoz mobilékszereket? Egyrészt az egyre kisebb méretű telefonok megfogásához is praktikus segédeszköz a mobilékszer, másrészt vizuális igényeink kielégítésére.

Íme néhány ötletünk, hogyan teheted egyedivé a mobilodat:

Díszítsd kihajtható telefonodat egy strasszkő felragasztásával. A kihajtható mobiltelefon külső részét átlátszó öntapadós fóliával vontuk be, ez a fényes felület sérülésvédelmét is jól ellátja. A strasszkövet pillanatragasztó segítségével rögzítettük a telefonon.

Mobiltelefonékszer (strasszkő)

Akár gyermeked egyik gyöngy-alkotását is használhatod mobilékszerként. Rögzíts hozzá egy telefonfüggőt, és már kész is vagy.

Moniltelefon-ékszer (lánc)

További ötleteink önálló megvalósításához szükség van elkészítési útmutatóra.  Szavazz és döntsd el Te, melyiket szeretnéd látni legközelebb!

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

Szavazásunk 2010. augusztus 31-én zárul, az elkészítési útmutató a következő héten jelenik meg.

Mobilékszer - lila virág

Mobilékszer - bogyó

Lila Virág Bogyó

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja