SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Határtalan családi kalandok ősszel is

Családinet [cikkei] - 2010-09-13
 [X]

Az alsópáhoki Kolping Hotel már eddig is a tartalmas pihenést kereső családok kedvenc úti célja volt. A bababarát felszereltség, a hatalmas játékbirodalom, a változatos programok és a gyerekbarát személyzet mind garancia arra, hogy a közös pihenés valóban gondtalan legyen, és közben sok élménnyel gazdagodhasson a család.
Határtalan családi kalandok ősszel is

Az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően azonban a mozgalmas kalandokat keresőket most még több családbarát szolgáltatás várja. 

 
Az új, modern családi apartmanokban a kicsiknek igazi, vidám gyerekbirodalmat álmodtak a tervezők, míg a szülők hálószobájában a visszafogott színekHotel Kolping, Alsópáhok - szobabelső és a letisztult formák biztosítják a kettesben töltött percek intimitását. Persze a kényelemről sem feledkeztek meg. A fürdőszobában hosszú mosdókagyló segíti a reggeli készülődést, a pulton pedig a babakád is kényelmesen elfér. A szobákat összekötő előtérben se szeri se száma a praktikus kiegészítőknek: stabil pelenkázó polc, ahol minden kelléknek megvan a helye, hatalmas gardrób szekrény a sok ruhának, hangulatos sarok beszélgetéshez vagy társasjátékhoz, valamint babakonyha mikróval és cumisüveg melegítővel a 24 órás ellátáshoz.
 
Ha azonban kipihente magát a család, mindenképpen érdemes a szobán kívüli világot is felfedezni, hiszen a 10 hektáros park tengernyi élményt rejt magában. A kalandjátszótér kalóztornyából messzire hallatszik a nevető gyereksereg, és még az aszfaltpályán tomboló pedálos gokartversenyig is ellátni. A Hotel Kolping, Alsópáhok - Bobóországlegügyesebbek az erdei kalandpark kötélpályáján tesztelhetik a bátorságukat, vagy a mászófalon tehetik próbára kitartásukat. És ha még mindig maradt energia, a trambulinokon akár egész estig ugrálhat a család.
Itt a rossz idő sem vethet véget a kalandoknak. Az ország legnagyobb szállodai játszóháza, Bobóország télen-nyáron ezernyi programmal dübörög. Az örökmozgók a kétemeletes, beltéri játékvárban számtalan akadályon ügyeskedhetnek keresztül. A legkitartóbbak jutalma pedig egy hatalmas csúszás, ami négyméteres magasságból egyenesen a labdatengerbe vezet.  
 
A mozgalmas programok közben jól esik néha megpihenni. Míg a gyerekekre a játékbirodalomban szakképzett óvónők vigyáznak, vagy épp az alvásidőben szunyókálnak, addig a szülők is pihenhetnek Hotel Kolping, Alsópáhok - Uszodaegy kicsit. Az úszó- és termálmedence romantikus fénye, a pihentető víz alatti hangjáték, a szauna melege mind a kikapcsolódást szolgálja. És egy kis feltöltődés után folytatódhat újra az élménygyűjtés: építőverseny az uszodai játszóházban, pancsolás a családi élményfürdőben, és közös lazítás a baba-mama és családi szaunákban.

További információ: Kolping Hotel

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja